Truly Follower

FB's Follower

My Soul Forever

Let me introduce my superb soul ! Nama kucing neh Gapyl a.k.a Gondeyl ! :) Dye mula jady soul aku pada 5 Okt 2009 . Kucing neh bkn aku beli or curi . Aku amek dia kat kedai mamak bwh kondo aku . Kisahnye, mlm toh aku tron g mkn dgn hubby aku . Hari sblm toh kitoranG ade pegy mkn jgk and nmpk dia tgh maen sowang sowang . Comel sgt . Hari kedua aku pegy mkn lagy tgk dia maseh ade . Dye dtg duk kt sblh aku :) then aku mnx Hubby aku amek kcing neh bwk nek ke uma aku . lepas mkn tros hubby aku amek dia . :)So sejak dari toh aku mula jady kwn dia . Mula mula aku amek dia alahai kecik kurus ajer . cdeyh ouhhh :( So aku belikan mkn utk dia, mandykan dia . Dye kucing yg comel baek, bijak and kuat sgt bermain . Sumpa aku sayang dia ouh . Dye lah peneman aku setiap hari kt uma . mane aku ade , dia akan ade sblh aku . kalo aku tgh online , dia pon akan duk dpn lappy and buat buat tyto (konon mnx perhatian aku) hehehehe . Dye neh suka memberontak kalo x dpt mkn . Dye akan geget kaky aku . ahaha
Xkesah pon kaky aku , tgn aku calar balar . Aku syg dia ok . Buruk mane pon dia, tak penting . Janjy dia sayang and setia kt aku . Dye suke maen kejar kejar ahaha and and dia plg x suke kalo aku nyorok nyorok dari dia . hehehe Dye akn kejar and geget aku . ahahaha Dye x suke bdk bdk kecik . bg dia bsk kecik toh musuh dia coz slalu wt dia terancam . buktinye, dia akan duduk bwh katil aku kalo time anak2 sedara aku dtg
dia xkan keluar selagy dowang x blk . ahahah . kecian Gapyl . Dye 1st kucing yg plg aku syg . even before this aku penah bela byk kucing , tp hanya dia yg istimewa ouh kt mata aku :) Aku syg dia and harap dia sentiasa ade dgn aku . Aku janjy nak jge dia elok elok . and tidak lama lagy aku plan nak sunatkan dia . hahahahaha :p :p


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki