Truly Follower

FB's Follower

Berbuka Puasa Bersama LAFians :)

Hari ini 14 Ogos 2010 bersamaan dgn 4 Ramadhan LAFians rancang utk berbuka bersama sama dan juga hari neh merupakan hari jadi abg kesayangan aku , Sopie LAF :) yg ke 19 . Wow , suda besar upenye . kureng kureng kan lah kemanjaan anda . HAHAHA . ok enough . Errmm hari neh aku bgon kul 11pg . Online kejap , lepak ngn DanaLAF , then bersiap utk mandy . Mulanye mmg tade mood coz aku pkr LaronLAF xkan dtg . yeah bff aku x dtg mana nak ade semangat dol . Aku tnya la si Dana, kenape Laron diam ajer tak dtg ? :( but dana dgn selamber itiknye buat taktahu ajer . ahh bengang . then dlm kul 1:30ptg , dgn segala hormatnye aku dikejutkan dgn ketibaan penyangak yg tetibe masok uma aku then plok aku . CEHH ! upenye Si LAron n  Dana suda berpakat mau kenekan aku . ish.. Lyn ko tertipu derr . its ok relax suda . Hari neh hari dowang . HAHAHA . ok ok then kul 2:45ptg kitorang pon bergerak ke BESTOTEL tmpt di mana GarlockLAF bekerja :) kul 3 dia abes keje then kitorang tros gerak ke bb . On the way ke bb , AishahLAF call DanaLAF dan gtaw dia dah smp kt Hg Tuah . So Dana Pon pergi jempot dia dgn Laron . Aku plak jln2 ngn Garlock kt Sg Wang . Akhirnye Garlock pon dpt beli sehelai Tee di ROMP HAHAH Kebetolan dia bwu masok gaji :) So aku smp kt Pavi dlm kul 5 . Lepak sambil tgu WawaLAF , NasLAF, and ShafiqLAF . LAFians yg len jgn ckp ahh sememangnye x rety tgk jam . Janji kul 4ptg , kul 6ptg bwu sampay . Taktaw ah kan dulu dowang blaja jam cm ner . So, jam 6 semua dah ade tetapi AishahLAF suda mau pulang coz umanye jaoh . dia perlu sampay before 10 ! gggrrr . Dari kul 5 sampay 6:30ptg kitorang lepak KFC , 6:30 bole pulak bertukar tmpt ke Carl's Jr . Hebat x ? ramai kot menyirap . HAHAHA . ermmmm Sumpa kali neh LAFIans jumpa tak seronoK ! ramai pergi wt hal masing2 :( Plus, Si Qaz pon xde ann . :( ape bole bole . LAYAN ajer . lepas dah selamat berbuka so ape lagi , layan wayang . "THE LAST AIRBENDER" Sumpah best ! :) Lagi2 Si ZAharLAF mmg minat HAHAH . then abes wayang masing2 bergerak pulang . :( sungguh tak seronok coa x puas jumpa . Aku smpai uma kul 11 : 30 mlm . Sangat penat but i'm happy :) LAFians Is everything for me :) Neh lah picture sesuda selesai berbuka ;) HAHAHHAA

CARL"S JR :P
 
Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki