Truly Follower

FB's Follower

Kueh Dam buatan Mama And Milk Cornflake Buatan Lyn !

Hahahahah ini dia kueh dam mama . tapi yg dibuat oleh aku n garlock (hubby aku lah) Kebetulan kitorang sama sama cuti kot :) So drpd melangut online n maen game , better buat something :) Last last pkr tlg mama lah wt kueh . Agypon mama keje mlm so bia mama rehat kitorang maen tepung :) Ermmmmm nak dijadikan cerita actually kueh dam neh tak berapa nak jadi . taktau mana silap biler bakar abes mengembang . HAHAH otomatik jadi beso . Sama lah mcm semperit dulu . hahaha . tapi tak kesah , bak kata kakak aku "handmade" So mmg ah nmpk serabut . :) Garlock tlg bentok kan kueh nye dan aku tlg potong :) heee best gyler dpt buat kueh ngn org yg tersayang . Jgn Jeles bah ! :) 

Garlock sedang uli uli tepung ;) alahai sweet . aku sayang dia :) heee ape, ingt lelaki takleh buat keje keje dapur ke ? huH!
ILOVEYOU ! 









heeeee Lyn Marzuki sedang poyo ! aku tlg potong2 ajer . kalo aku yg uli susun smpy besok tak ciap ciap :) hee time neh ptg kitorang wt kueh . sementara tgu berbuka . ermmmm seronok sgt ! harap dpt begini lagi bersama sayang :)







Ok selesai sudah kueh dam yg tak seberapa nak jadi neh . :) 


Ok ok guys, ini satu lagi kueh kitorang buat andddddddddddddd ehem ehem.... kueh neh Lyn sendiri yg buat ok . Lyn lah yg adun tepong , uli tepong , bentuk2 kan tepung segala bagai ok :) dan aku namakan kueh ini "Milk Cornflake" ermmm kueh neh aku buat sajer suke2 . utk kwn kwn aku jugak nanti nk dtg beraya uma :) So korang dah rasa komen ok :) heee . kueh neh cpt ajer siap sbb tak byk mende pon . jadikan bulat , masok dlm kertas , bakar :) hee 
atasnye aku letak cornflake :) ade jugak lah corak kan . Yang seronok nye hubby aku tlg aku :) 
ini lah sayang aku . hehehe . trima kaseh sayang tlg kita buat kueh :) Ily :) 

Maka dgn ini siap lah kueh Milk Cornflake aku :) ini dia :) sedap jugak aku buat . heheheh 
Lepas neh aku n mama dah buntu taktau ape kueh mau buat . suda lima jenis siap . ermmm 
So tunggu ajer for the next kueh :)
Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki