Truly Follower

FB's Follower

Muhammad Rizqi Hakeem

Yeah  ini lah anak buah aku yang paling bongsu kalau mengikut susunan adek beradek lah :) Dia anak kepada kakak aku yg no. 2 Sheila Marzuki . Selama beberapa bulan aku tak jumpa dia, neh baru dpt jumpa . Kakak aku sampay KL jumaat 6ogos10 . 1st jumpa dak kecik neh dia dah mesra kot ;) heheh mmg senang lah maen dgn dia . Friendly , cute , sweet sgt :) Baru baru neh dia celebrate burfday dia yg ke-2 :) aku n mama plan nak beli kek nak celebrate burfday dia kt uma . Last minute mama ckp nak beli kek , nak Secret punya kek plak toh . mana nak sempat nak beli . kene tempah dulu . agy agy kek yg ade katon2 toh . last last beli kek kt KING ajer . Aku blk keje, blk uma dulu , mandy siap2 then tros p beli kek utk akem coz mlm toh jgk dia akan sampay . Aku sempat jugak la g kedai hadiah belikan akem hadiah ;) aku bg dia bantal busyuk yg panjang katon garfield :) heee mlm toh Akem pon sampay . aku bg hadiah toh kt dia . adoyai mak nye plak yg over . anak nye bagaikan xtaw ape yg berlaku . HAHAH . Then kitorang pon ptong2 kek , mkn borak2 . kul 10:45 mama pon gerak g keje . Aku lepak dlm bilik . kejap lagi Akem pon dtg . intai2 aku . aku pggl dia lepak ats katil . Dia tgk aku maen Fb , HAHA aku ajo dia cara2 maen FB gituuu :p nth lah dia paham ke tak enn . Sempat jugak lah aku snap snap pic ngn dia . :) Dia comel sgt :) senang btol kalo borak2 ngn dia . Dia pon pandai berceloteh . Nak ajer aku bg dia msok rancangan Mcm Mcm Aznil :) yela , dia pantang kot nmpk Aznil kt TV :) nty dia mula lah joget2 lambak dia toh . HAHAH . ermmmmm hari neh 7ogos10 akem nak blk dah ke kuantan . cdeyh btol kejap ajer dpt spend time ngn dia . :( xpelah . aku ade planning nak ke sana nty dgn bf aku . saje nak g jln2 kuantan . kakak aku dari dulu asyk tnya jer ble nak p uma dia. So , akem sayang , nantykan kedatangan maksu mu ini ! :) iloveyou

Tengok lah senyuman dia :)
Holololo cedeyh btol !
ily

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki