Truly Follower

FB's Follower

Piranha was awesome !!

Hari ini wayang time . Tgk Piranha . Perghh cerita dia sangat happening ah . HAHAHA . Terima kasih Hubby coz belanja I ok . Sumpa bosan kat ruma , so ape lagi kaki mula lah gatal nak berjalan . Kesian bf . Sorry . 
Neway, mmg cerita dia seronok . Pergi tgk pon dekat area uma shj di Brem Mall Big Cinema :) Situ tak ramai and ticket price sgt bagus :) Selesa jugak seat dia . *ececececeechhh promote plak..* 
Lepas dah tgk wayang , ape lagi makan time . makan kt foodcourt suda . Layang sizzling . Bf nak sgt rasa Sizzling Brem Mall so layannnnn.... Sumpa tak sedap but lapo punya psl, bedal........... hahahah . 
Selesai makan , ajk bf jalan jalan . Kononnye lah , padahal nak cari kedai buku .
MBOOK STORE.
Nampak gayanye bf sudah mula rimas , but ape boleh buat , aku dgn kedai buku mmg tak dpt dipisahkan
Bole plak time toh ade SALE !
HAHAHAHAHAHAHAHAH

Lepak lama jugak kat kedai buku . Last last bf bg iterr RM20 . huhuhu maceh !
Dia ckp beli lah pape buku yg anda mahu :) :)

Selesai suda teros ke GIANT mama mintak beli air cordial orange . Plus, aku sempat amek mknan yg timbang timbang toh hehehe . Opps, guna wet sendiri ok . 
lepas itu tros blk . 

And sayang , thanks for today . 
ILOVEYOU SO MUCH !
GARLOCK<3<3   

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki