Truly Follower

FB's Follower

Beloved gebu Diyana Tiara


Tak tahu pulak Dana blk KL sudaa . So ajak dia keluar . Mula planningn nak tgk wayang tapi tak jadi . 
Dalam kul 1:30ptg Dana text dia otw ke rumah . Ahh *Menggelabah bersiap* Siap ala kadar aje .
Dia sampay dia naik rumah kejap , touchup sikit . Then gerak . Alamak abes rambut den coz pakai helmet . ggr

 

Pukul 2ptg sampay THE MALL , cari parking . Sumpa Dana bawak moto mcm org giler . SERAM !
Teros ke Mc'donald . yelakan , Mc'Value Lunch . MURAH OKEY 
Dana awal2 dah tanya , "weyh, dua burger kerr ? HAHA mcm tahu tahu aku jwb " yola.. lapo"
Aku order Set Big Mac (LARGE) + Black Pepper Chicken Mc Deluxe HAHAHA
Dana plak Set Fillet O Fish (LARGE) + Spicy Burger Mchicken :)
Makan lah dgn senang aty . Siap berborak mcm mcm , KUAT plak tuh . Org pandang2 plak . ada kesah ?
Last last Dana tak abes burger HAHAHAHA byk sgt mkn Fries . HAHAHA . Lama jugak lepak Mc'd
tak de arah tuju kan.. HAHAH



Lepas dah mkn , jln jln ke kedai MbookStore , saje nak tgk Novel Alaf 21 . *plan nak beli tapi tak jadi*
So jln jln lagi Dana pergi Watson nak beli celak dia segala bagai lah .
Tetibe aku ajk lah karoke , Upenye dia mahu . Kusangkakan dia takde mood .
Ish kan terlepas beberapa jam suda . :( So ape lagi tros gerak ke KM .
Sebelum toh belikan Sizzling utk my beloved Garlock :) heee
Sampay KM tros ke Music Box ! :)
Ape lagi Dana mulalah gilanya dgn karok . Aku pon tak kureng juga Ececececeehh.....
Karok ah sampay kul 6 .
Lepas tu kitorang pon blahhh . Kat moto Dana tanak blk . So kitorang ronda ronda ah kt Tmn Metropolitan area uma Dana .
Ronda ronda then aku mnx dia ajo aku bwk moto . Seb baik dia on . So ape lagi . Aku pon bwk
Mula mula kekok jugak . Slow aje bwk . Press ikot suka . Seb baek tak msok tasik .
HAHAHAHA
dpt lah bwk 2round . Seronok . Dana ckp aku dah pandai bwk :) heee bole lah race lepas neh ngn M.Rempt
HAHAHAHAHAHA
Kul 6:45ptg Dana htr aku pulang . :) heee Seronok sgt harini lepak dgn gebu saya !
Thanks again Diyana ;)


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki