Truly Follower

FB's Follower

Two Years and Seven Months



Alhamdulillah, Hari ini suda cukup Two Years and Seven Months saya berkongsi hidup bersama orang yang sangat sangat saya sayang,Khairul Izman Bin Shamsuddin. 
Yes,sangat sangat bersyukur walaupun bagi segelintir yang pikir masa ini bukan lah terlalu panjang tapi bagi saya, saya sangat bersyukur sebab maseh berkesempatan bersama beliau . 
Thanks sangat kepada beliau sebab masih sayangkan saya, masih mahu jaga saya, masih setia pada saya. Pengorbanan beliau, kebaikan beliau dan kesetiaan beliau tidak akan saya sia-siakan.He's everything for me. Beliau terbaik dalam hidup saya pada masa kini. Setiap hari beliau cuba memberikan kebahagiaan kepada saya.
Yes sayang, saya dapat rasakan apa yang anda cuba lakukan.Saya sangat sangat berterima kasih sayang. 
Kepada semua kawan kawan saya yang tak abes abes doakan kebahagiaan kami berdua saya nak ckp THANKS.
Saya tahu kawan kawan saya semua baik baik belaka :) Yes, kami sangat bahagia . Harap korang semua teruskan doakan kami berkekalan okey . :) "Kepada mereka mereka yang ada niat nak memusnahkan kebahagiaan kami, saya memohon jutaan pertolongan , jauhkanlah niat anda itu . Kami hanya inginkan kebahagiaan dan kami tidak menyusahkan sesiapa di antara anda . Janganlah ganggu hidup saya dan beliau . Bagilah peluang kepada kami nak ada life kami sendiri . Doa anda kebahagiaan kami . So please do me a favour . Most appreciate if you guys can truly understand about us . Selama DUA TAHUN TUJUH BULAN kami bersama , macam macam dah kami lalui dan kami masih kuat antara satu sama lain . Kepercayaan kami sangat utuh antara satu sama lain dan saya berharap ia kekal sampay ke akhir hayat . Kepercayaan dan Kesetiaan ialah tunggak utama kami yang kami pegang so harap ia terpelihara dari segala musibah . Amin Amin Yarabbalallamin.




Lots of  Love,
Lyn Marzuki

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki