Truly Follower

FB's Follower

C3 User ♥



Ehem ehem , nampak tak handphone atas neh ? hehehe 
Ini lah handphone baru Lyn Marzuki and Garlock Sham . 
HELLO, ORIGINAL OKEY . BUKAN CHINA PUNYA OKEY
ADA WARRANTY OKEY . 
DON'T PLAY PLAY OKEY.
Hari ni 29th November 2010 secara rasmi saya menjadi pengguna kepada handphone C3 ini
ecececehhh poyo pulak . Biarlah , sekali sekala kan .
ermm Selama 18tahun aku hidup, ini lah kali pertama beli handphone dgn titikpeluh sendiri okey . Memang saket ah nak keluarkan duit time beli tadi .
Tapi tgk bf dah kata dia nak beli jugak hp neh , siap dah kira wet,
so aku pon mana boleh kalah kan . Beli jugak :) 
Mama pon tadi syorkan aku beli handphone baru..
yela mama cakap dah takleh pandang hp aku sebelum neh .
hehehehe 
Ermm mulanya mama yg ajak pergi jejalan coz mama yg nak beli hp
Last last kitorang pon terpikat kt hp neh kan . 
Bf ckp"Pejam mata beli je"
So aku pon pejam lah mata , bukak sikit je mata tadi time bg dwet :)
Seronok bukan kepalang lah kan . 
Even aku sebenarnya maukan Blackberry !
Tapi rasanya bukan masanya untuk aku dapatkan hp tu
biasalah aku neh seorang yg sederhana kot 
mana mampu nak beli BB . 
C3 ni pon dah nyawa nyawa ikan beli tadi .
Ape ape pon Alhamdulillah , ade perubahan jugak kan 
Dah tiga tahun kot pakai handpone yg sama .
Sampay mama pon meluat tgk . 
Then mama pulak beli jugak kt tempat sama tadi 
Handphone E63 . 
mama memang idamkan handphone tu .
At last, dapat jugak . Alhamdulillah :)
Sekarang aku happy dapat pakai model hp yg sama dgn bf . 
Misi pertama kami sudah selesai iaitu memiliki hp yg sama :)
atas neh ade dua hp kan , 
Pink Lyn Marzuki pakai
Silver Garlock Sham pakai 
Amin ....

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki