Truly Follower

FB's Follower

Happy Birthday LAFians !

LAFians Family at Genting Highlands on 20th of March 2010
From left back Garlock Qaz Zahar Ayoi Carve Syawal Sopie Shafiq and Alai
From left infront Zura Laron Mucux Eira Fea Nas Wawa.
Genting Highlands is our 1st activity :)
Happening and interesting !

Happy Birthday LAFians Family
Happy Birthday to you....
Hari ni 30hb Disember 2010 maka sudah setahun lah usia LAF ini
Awww biarpon baru setahun dan masih dianggap baru ia cukup memberi makna yang besar untuk diri aku sendiri walaupon bagi orang lain ia hanya makna yang bodoh . 
Awak ape tahu pasal LAF ini, awak tak rasa so lebih baik diamkan diri.
Selama setahun ini dah macam-macam aku dan yang lain lalui bersama.
Dari mula dulu hanya beberapa sahaja yang aktif libatkan diri,
sampay sekarang yang telah meningkat kepada lebih dari 20 orang
Termasuk yang terlibat secara langsung atau tidak langsung,
Ermm agak terkilan sebab ramai yang ala ala "datang dan pergi"
Tapi, apa boleh buat , kita mana boleh paksa
Lagipon ini bukan community or ape ape yang terikat dengan commitment
Ini hanyalah ikatan kawan kawan antara kawan kawan laman sosial
Dan kini tidak lagi kitorang ibaratkan sebagai kawan laman sosial
tetapi sebagai kawan kawan yang sekepala heee
Dalam LAF ni ada diantara yang memang kawan kawan yang satu sekola, satu kawasan taman, satu kawasan tempat tinggal ( ikot kawasan ) hehehehe
Ya datang dari pelbagai jenis kawasan tapi tak kesah even jauh masih bisa jumpa dan lepak
Setakat ini aku bersyukur maseh lagi bersama mereka -,-
Ya yang maseh aktif ikot perkembangan LAFians ini :) 
THANKS A LOT!
Selama setahun ni kitorang dah pernah berjumpa, outing selama enam kali
dan aktiviti outdoor sebanyak 2kali :)
bagi aku biarpon sikit tetapi sgt bermakna .
Outing jarang dibuat sebab masing masing busy dengan hal masing masing
Ade yang nak menduduki SPM, PMR
Ade yg jauh nun di sana untuk melanjutkan pelajaran,
Ade yang busy kerja dan macam macam :)
Hello, LAFians ini budak budaknya berpelajaran okey . 
Masing Masing ade cita cita yang tinggi dan tersendiri.
Sorry, we are not Socialism fullers okey . 
Make it clear . 
All of us are under our parents protection hehehehee
Ermm no no LAF bukan memilih kawan sgt pon actually
Tapi kalau tak berkenan di kepala memang sorry ah susah nak layan
But overall I think it was OKAY .
Everyone was happy !
Ok enough about that, bercerita lebih masuk paper pulek nanti
Opss We dont want cheap publicity hehehehe
Again,HAPPY BIRTHDAY LAFIANS FAMILY !
ILOVEYOU!! Muahhhhhh

ANTARA GAMBAR GAMBAR KENANGAN 2010

Tragedi at Genting Highlands kononnya heee
YAhooo !
Sunway Lagoon merupakan aktiviti kedua LAFians pada tahun 2010
Sebagai penutup aktiviti pada tahun 2010 .

Kawanlah pada orang yang sudi!

Kau tua, kau muda, kau kaya, kau miskin, kau buruk , kau cantik
Semua tak penting pada mereka :)
janji masing masing happy

Semangat kawan selalu diutamakan

Susah senang harap dapat diteruskan 
Kasniza Zulkarnain B. Kasniza Effendy (Qaz Naem)
Muhammad Adlail B Noorazam ( Alai )
Muhd Zaharmizan Bin Zakaria ( Zahar )
Mohamad Shaufi Bin Kambaruddin (sopie )
Ahmad Shariffuddin Bin Azmi ( sharf )
Mohammad Affiqe Bin Othman ( Fiqi )
Khairul Izman Bin Shamsuddin ( Garlock )
Alif Firdaus B. Mohd Usaini ( Alep )
Shafiq Izzuddin B Azharis ( Shafiq )
Muhammad Shahrul Anwar Bin Shabri ( Ayoi )
Muhammad Muqaffa B Muhammad Jizan ( Carve )
Mohd Syawal Bin Bostaman ( Cwal )

Nor Almarjan Bt Md. Ariffin ( Laron )
Nur Diyana Tiara Binti Haji Hasnan ( Dana )
Hanan Safwah Bt Azharis ( Wawa )
Nasrun Wajihah Bt Azharis ( Nas )
Nurul Sofea Bt Ghazali ( Fea )
Nor Azura Bte Ghani ( Zura )
Nur Syahirah Bte Sukiman ( Eira )


ILOVEYOU GUYS! 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki