Truly Follower

FB's Follower

Pictures Of Sunway Lagoon !


Masa ni saya tengah tunggu Putra LRT ! Hee ceria lagi
Laron and Me !
Time ni tengah tunggu bus pulekk untuk ke Sunway Lagoon!
Dalam bus yeah ! On the Way to SL , opss sebelah saya tu Diyana Tiara . Which one is me?
1

Sesuda tiba di Sunway Lagoon but ni masih di depan Sunway Pyramid heee
Kene ah posing dulu :p


Jalan jalan ke Sunway Lagoon, tgk tgk ramai kan yg pergi ke sana .
Memang sesak gilerrr lah hahahaha
Sebahagian Lelaki LAFians Family

Perempuan LAFians Family * Fea belum sampay time ni ggrrrr*
Keseronokan melanda apabila masuk ke dalam Sunway Lagoon :)
Its me yg sgt buruk time ni , langsung tak kesah muka tanpa mekap,
baju rumah+tyto yg sgt buruk dan beg ala ala budak selekeh haha
This is me ok . 
Eh eh dipanggil untuk ditangkap :)

dah siap siap ni nak pergi mandi , menunggu yg lain sedang tukar pakaian heee
seronok ni , tak sabar sabar nak p terjun dah ,
Lihat semua santai ya !
Alep , kau mmg seksi !
ececehhh HOT !
Dari hujung sana
Garlock, Alai, Qaz!
Ahh dah basah ni , mandi mandi , sekarang tgh tunggu kawan kawan yg missing
Hahahaha dah ah ramai siott je

Tunggu kawan kawan yg pergi ke toilet :) 

Hahaha badak tu menangis sebab semua pegang pegang dia Kah kah kah
Sedang menanti tong itu diisi penuh

Arghhhh !!!

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
Hahahahah layan tempat budak budak , air cetek ah best ,
selamat, seronok , semua permainan mcm selamat :p
Aww thats me !

Hahahaha tak tahan air jatuh atas kepala , macam batu jatuh heheh
tapi mmg best rasa angin2 dlm kepala semua pecah sudaa
wah kehidupan dalam air :) 


Me, Nas adn Fea

My Bestfriend Forever :)
Iloveyou guys !

Kitorang semua adek beradik angkat :)
parents kitorang semua tahu ok kitorang adek beradik angkat hehe

Yah bersama Alai !
sibuk ah Qaz kat belakang tu hahahah

My soul forever ,
is it ?

tengok kura-kura tu senyum...

My Super BFF :)
Sekepala itu penting ok
Sayang dia
Sikaki Bergambar

together is better than being alone

She's my sunshine

Sebahagian lagi hilang sudaa :) seronok berbaris selari
tinggal tak kawad je

Best dan dan sgt sgt best :)
Seronok dapat bersama mereka
lagi lagi bila dah abes sekola mmg jarang jumpa
masing masing ade life masing masing
but we all still close ok
LAFians Family + tukang snap hahahah

LAFians Family + tukang snap hahahah
ini dia tukang tukang ambil gambar sepanjang event :)
thanks guys
HEBAT !
lihatlah wajah keseronokan Diyana Tiara
Saya happy bila lihat gambar ini 
I LOVE YOU

I LOVE YOU

ouh my darling ! :p 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki