Truly Follower

FB's Follower

Bila Datangnya gila :)

Baru baru ni saja menjinakkan diri dengan webcam, ehe bukan apa saja suka suka lagi pon tak pernah nak berwebbie dengan sesiapa sebab MALU gila. Boleh pulak dua hari lepas saje test Live Chat di Facebook, :)
Memang seronok, lagi lagi webcam dengan bf terchenta ouh.. Tapi kejap aje semua tu coz bf busy dengan kerja dia. It's okey, tak kesah. Dan semalam ehe best gila dapat webbie dengan AINI RAZALI :) sebelum tu webbie dengan bestie LARON :) lama lama request dekat Aini, dia pon accept even mula-mula malu tenuk. -,- 
Malam tu memang seronok lah webbie sampay lupa time dah lewat gila, dah la masing-masing kene bangun awal pasal esoknya sekola, kerja . Haihh selalu tanya "nak tyto pukul berapa" jawapan "kejap kejap lagi" sampay la lewat malam baru tyto :) hehehehe layan kepala otak Aini memang takkan stabil sampay esoknya. haha Kerja dia nak gelakkan aku je, aku pon nak gelakkan aku je. Ouh memang happy gila aku dapat live chat dgn dia, yela tak pernah jumpa kot, so dapat live chat kira ok lah, atleast dapat tgk orang yg aku text ALMOST EVERYDAY tu bergerak2, wujud :) heee Sumpa memang renduu nak webbie dengan dia lagi.. Ermm kang ajak selalu dia marah pulak, tak pon pikir aku lain macam pulak heee ape ape pon takpe janji aku seronok. berkawan dengan dia pon sangat menyenangkan diri aku, Renduu nak mcm dengan Kyra and Faa Allen. ermm Faa Allen semakin jauh pulak dengan aku :( ape ape pon harap dia happy dgn life dia . Here, some photos :) 

mula mula ecehh malu malu tenuk :)
saje je main cak cak dulu

dah gila penat dah :)

GILA

bajet je ni 

Saya suka pic ni :)
anda suka ? jika suka
Taip *111*beli no t.up lepas tu tekan #
Htr ke no saya :)

Tension tension !

Haaa time ni mengantuk suda :)
mata dah pedih pedih,
mulut dah menguap2
:)


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

2 comments:

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki