Truly Follower

FB's Follower

Chicken Rice Shop !

Chicken Rice Shop.... Bukan Sekadar Nasi Ayam
Kok Kok Kok KokkkK!
Ehee, tadi petang pergi makan kat sini ouh dengan bf.
Mula-mula aku tanak sangat sangat makan dekat sini ! :(
Sebab, hee hatiku hanya ada KFC or Mc'd . So memang target dua tempat ni je
Bf pulak nak yang lain, kalau boleh dia tanak KFC or Mc'd
JEMU KATANYA.. Jemu ke ? Enak sahaja okey sayang
Ermm saje nak pancing dia kan so aku cakap 
"Pilih nak Chicken Rice Shop or Mc'd ?"
"Kalau Mc'd bayar sendirian berhad, Kalau CRS you belanja saya"
*sambil angkat angkat kening dan muka dengan penuh ugutan juga mengejek"
AT LAST dia pilih CRS =,=''
Ermmm dengan langkah yang lemah longlai ikot jugak masuk...
Ada pulekk satu staff jerit "WELCOME TO CRS!"
Tak perlu nak jerit jeri ya cik kak, even saya pekak sebelah saya masih bisa mendengar
Ermmm order kaw kaw punya *Konon balas dendam ah kan*
Bf buat tak tahu je, takpela kali ni mengalah .
Sampay je makanan, aku makan tak berhenti hehehe
sedap la pulookkk . -,,0 
makan makan makan dan makan :), paling best Chinese Tea dia :) 
Bf tanya "kenyang tak" aku buat muka dekk je
Last last dah agak agak boleh bawak perut, terus pergi kaunter bayar then blahh
Dengan muka jahat angkat angkat kening kat bf konon mahal lah nak bayar
RUPANYA!! alahai baru RM35.50 ! gggrrrrrrr
Dia suka hati terus bayar . Ingatkan aku dah cukup banyak order . ggrr
Lepas tu jejalan cari barang sikit, pergi cari novel sebuah
Jalan jalan terus balik , Singgah kat KM, beli SWEET CORN !
Heheheh sedap , * tgh menaip ni sambil makan SWEET CORN!
ermmmm penat penat!

Aww Chicken Rice Shop . memang best makan kat sini
Ingat lagi dulu dulu abah selalu bawak aku makan kat sini
Semasa di Penang, makan di Tesco Extra ! :) 

Macam banyak aje kan order heheheh
ini baru separuh, ade yang belum sampay lagi :)

aku suka makan ayam steam ni
bf cakap dia tak suka .
dulu aku pon tak suka tp bapak aku ajor makan
memang sedap dan renduuu nk makan ayam yang abah masak :')

Tekun gila makan :) 

Arghhhh dah kenyang sikit la time ni
last sekaly makan fish cake cicah sos !
Yummy !

AUMMMMM !!

Ehe, tgk tu muka budak gedik lepas makan :) 

Opps ade pulek,
ini la sweet corn masa aku menaip aku makan :)
sedapp wokk !


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki