Truly Follower

FB's Follower

Thanks Kakak :)

Baru-baru ni, mama pergi Kuantan. "Kenapa?" mama pergi rumah kakak. Saja nak jalan-jalan sana dan melawat cucunya. "Kau tak ikot ke" Macam mana nak ikot derr, eden kerja, eden kerja ganti mama ler ni.
Kalau eden pon cuti, sape pulak nak ganti kerja tempat eden? Dua hari mama pergi sana, dua hari aku kerja 12jam. Tak kesahlah, OT masyukkk ouh. Heee Mama balik Ahad petang, mama sampai rumah, aku maseh kat tempat kerja. mama text cakap "Jgn balik lambat, kak sheila ade bagi barang banyak.." Wah terkejut kot. Ada present untuk saya?? *melonjak dengan hati gumbira*. Tepat pukul 7mlm saya pun cepat cepat lah pulang. Sampay rumah mama senyum senyum, mama tunjuk barang- barang yang kakak aku bagi, perghh ada salah satu barang memang aku teringin untuk memilikinya heee :) Barang-barang yang kakak aku kasi inilah 

Awww <3 inilah beg yang salah satunya teringin sangat saya miliki dengan wang sendiri
Juicy Couture ! Cantik bukan.
Thanks Kak Sheila
Babe, ini yang original okey. Tak main ah klon . 

see :)
Tak lawa? ada aku kesah.
ini untuk aku, bukan untuk kau.
tak suka jangan tengoklah..

awww Carlo Rino ! :)
I lovin it !

opss, ade lagi tiga beg kakak aku bagi :)
I lovin it!

aww sweet Tee :)
thanks
3 DOTS, aku baru mengetahui wujudnya brand itu .
hee

hehehe boxer yang comel
Pink gituuu
thank you kakak !


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki