Truly Follower

FB's Follower

Webbie for a 2nd time !

Seronok gila melayan si Aini ni , wah hari ni webbie dia sangat comel , dengan rambutnya yg ala ala patung tu :)
Macam tahu tahu saya suka webbie dengan awak , sampay bf pon jeles, dia cakap asyik webbie dgn awek neg je ye HAHA nak buat cm ner , dia je yang suka layan saya :) dua hari berturut turut kitorang Webbie, saje buang masa, buang tension.. Ape ingt happy happyb kitorang tak tension ka ? Hahah Tension wokk ! Ahh paling best masing masing tunjuk teddy bear masing masing hahaha :) Aini punya Mieni and bear abg dia kasi memang comel. heee JELES OK ! Ermm harap kitorang punya persahabatan selamanya :) Sayang Aini Razali

aini masam je ye

serius gila dia 

eh eh sama sama senget kapla !

suka tgk budak ni seyum :)
hilang segala masala aku kejap

tgk tu nyet nyet dia :p

comel sgt !

haa tgk la tu , aini dah sewel

relax aini , jgn serabut2 :)
aini kan budak pandai :) 

geram nihh

adoyy saket kapla


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki