Truly Follower

FB's Follower

LAFians Outing

Assalammualaikum......... Ade orang tidak? Heee sorry lama tak update blog, lama ke? Takkan, Actually separuh dari hari hari saya, banyak habis di tempat kerja. Yela, nak cari duit, harus bekerja lebih, Alamakkk poyo pulak..OK enough, nak bukak satu peristiwa baru neh.. LAFians, LAFians, LAFians! Ye, semalam 5hb February 2011 Outing LAF buat pertama kalinya di dalam tahun 2011, seronok betul rasanya dan sangat tak sabar nak meet mereka. Macam-macam lah benda yang terjadi Hahaha . 


Separuh yang datang, lagi separuh dah pulang la...

Ok, 5hb Feb 2011 bersamaan raya cina yg ketiga, kitorang plan nak meet :) Time tu aku kerja, so aku lewat sikit datang, Laron and Syawal gerak dengan aku. Singgah KLCC dulu amek Apple lepas tu terus gerak ke BB. Terus meet Qaz, Alai, and Sharf kay Mc'd BB . Tengok tengok alaaa Wawa, Nas, Shafiq and Fea kat Pavilion nak tengok wayang :( ermm kitorang pulak plan nak karauke. So takpelah meet balik semua lepas dah abes wayang, Singgah mc'd BB makan dulu, borak borak. Time tu ade Qaz, Alai,Sharf, Ejal n gf dia,Apple, aku Laron and bla bla. Makan! Yap harus, lapar sgt dari pagi tak makan di tempat kerja ok, aku sempat la belasah dua biji burger, Big Mac and Mchicken heee Sedap gila. 




See muka lapar ni, haaa lepas makan terus gerak ke KTV, amek dua jam melalak bagai nak gila semuanya, aku nak menyanyi tapi takde hati pulak ecehhh -,- yela ramai sgt tunggu giliran nak menyanyi kan, haihhh takpe la aku kutuk kutuk gelak gelakkan orang suda . Ouh my God, as usual, Apple Fadila menyanyi memang power habis ! Memang dia berbakat untuk menyanyi, terasa macam SITI NURHALIZA lepak dengan kitorang pulak hahahahah =,=''' 
Tengah seronok melayan karok tetiba Ejal nak blahh, dia kene hantar gf dia blk , rasa mcm kejap je lepak ngn dia , takpelah ape boleh buat. Seronok tengok gf dia ikot heee :) ingatkan gf dia tanak lepak dh dgn kitorang. Ok ok lepas tu Apple pulak cakap dua nak kene balik, haihh tak suka betul , mmg sekejap sgt lepak dgn dia . Ok fine, balik lah.. Sempat bergambar dgn dia then aku n Diyana Tiara teman dia tunggu teksi then balik. 


I love you guys !

sayang awak !

Ini lah Apple Fadila!
Lepas habis karok,terus ke kedai PakCik belakang Pavilion itu, hahaha planning nak beli kek nak celebrate birthday Golok and Syawal so aku and Laron (BFF) ke Sg Wang beli kek on the spot punya :) pastu bawak ke restoran tu, atlast tak bole celebrate kat situ sebab NO OUTSIDE FOOD ALLOWED . Haihh mengade2 betol PakCik tu, dah la cendolnya pon takde.
So minum lepak2 sambil snap pic then gerak ke KFC PAVILION semata2 nak potong kek . 
Sebelum tu, snapping dengan tersayang


Sayang saya !

Budak comel saya

BFF saya

SAYA ! HAHAHAHA
Lepas tu ke KFC, meet Sopie di sana, lambat sungguh dia datang haihh geram gila. Ingat dia bawak gf dia, sekali tak derr..... Ok, ok lepak KFC siap beli ayam 15 ketol makan ramai2. Memang semua gaya pelahap ! Yela, melalak bagai nak rak, then berjalan menapak jauh dari KTV ke Pavi, haihhh perut ape lagi.... Sambil makan sempat buat lawak la ape la penat la aku nak jadi tukang gelak sampay tak tergelak pon ade. Benda tak lawak pon bedal gelak. Haihh 
Btw, ini kek yang dibeli oleh saya dan Laron 


Cake special utk my beloved hubby !
Ermmm ini je yang dapat saya beri utk awak sayang ehee *Padahal ini kali kedua celebrate birthday awak OK ! gggrrrr Seperti biasa kek ini laku dan dilahap oleh semua LAF's members. HAHAHAHAH janji kek itu habis dan tidak membazir, Ala... LAFians semua kaki makan, so takde masala bab bab nak habis kan makanan, DBKL ramai kot opss! Heheh rezeki jgn membazir. Ermmmm lepas tu terus gerak keluar dari Pavilion coz masing masing nak balik dah sebab dah pukul 9:30malam. Dah ah masing2 uma lain lain arah. Kalau semua satu tempat, tak balik pon takpe kot hahahahaha 


haihh pasangan Gay yg susah nak dipisahkan

suasana di KFC :)

BFF sejak dari BEBAS Comm

Perempuan melayu terakhir di dalam LAF hahah

sayang mereka !

Ermmmm ini la Family aku

FAMILY LAFIANS

semakin memberontak

awww semakin mengganas dan shafiq surrender

amek kau Fea bau ketiak aku

The Best Thing Ever!

Ecehh Fea gaya model konon,
model montel !
Ermm aku takde banyak mende nak tulis sebab ermmm entah, seperti tidak puas dan rasa macam ade yang tak kena, ini jea dapat aku share dgn followers aku :) Diyana mana ? Time ni dia pon dah balik lah :( Ermm sedihkan, aku dah la lama tak jumpa dia, tahu2 kene balik... Sempat la bergambar dgn dia jugak, Eh biasa, kalau dah berjumpa tak bergambar tak SAH ok






Ok, di sini aku nak 



  1. Minta maaf berbanyak-banyak kalau masa outing ni ade buat salah pape, menyinggung sesiapa, menyusahkan sesiapa ok. Maafkan aku, maafkan aku, maafkan aku *Gaya lagu P.Ramleee heee*
  2. say thanks for those who coming on that day, aku sangat menghargainya. Korang memang kawan yg sgt bertanggungjwb dan sgt baik. Even ade yg lambat sgt sgt sampai, ade yang kerja, yg dtg dari jauh, yg pergi study then sanggup balik semata2 nak dtg outing ni, ade yg duit cukup2 makan tp korang masih sanggup dtg, itu yg mungkin org lain tak nmpk tp aku tahu :) So aku sgt seronok dan menghargai sgt . Kira korang adalah yg terbaik drpd yg lansung tak pernah nak dtg. 
  3. cakap yg aku seronok dapat lepak dgn korang lepas lebih kurang sebulan tidak berjumpa. Memang renduuu habis kat korang. Entah lepas ni bila pula lagi kan...
  4. minta maaf banyak banyak dekat FATIN AINI sebab janji nak meet dia tapi atlast aku mungkir janji :( sorry Atin Twink Twink, lepas ni Lyn pergi meet Fatin ok.
  5. Ermm itu jela aku nak cakap :) Papepon seronok dapat jumpa FAMILY aku ni :) Even penat mmg saket kaki ni tp takpe demi korang aku sanggup :) TAKE CARE GUYS . 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki