Truly Follower

FB's Follower

Layan Track RC di pagi Isnin

Adoyyy hari ni ku sangkakan boleh la rest sebab sabtu ahad kerja berjalan je
Tahu tahu pagi ni Isnin 7/2/11 bf ajak pergi Track RC di TTWANGSA
Ermm kalau tanak ikot kang rasa rugi, bila ikot takot penat n boring
Aku pon ishh ikot jela, lepas ni bila lagi kan heee
Pukul 9:30pg aku bangun siap2 gerak g sana
Memang pagi ramai jugak yang main, ish tak kerja ke dorang ni
Tengok bf aku duk pomen kereta dia 
Sebelum tu dia dah janji nak breakfast dulu,
Dah sampay track abes semua dia lupa 
Dari dia kata LAPAR, terus dia jadi KENYANG bila tgk track kereta tu
SABAR JELA LYN......

time ni dia tgh pomen kereta dia

khusyuk, sampay aty tggl aku kat bawah ni

tu haa kereta dia tgh seronok pusing2 atas track

lawa jugak tempatnya tp panas ya amat

tengok tu....

suka dia dapat dtg sini

iloveyou hahahaha

seperti budak kecik yg gembira dapat kereta mainan

aww smart jugak kan hahahahahaa

nak berkemas ye bang

tu haa kereta idaman kalbu dia

ni otw nak blk dah yea yea cari makan

posing sikit....

nak jugak posing heee

tengah tengah panas panas sempat snapping
Haaaaa dalam pukul 2 ptg lepas makan kami pon balik
Makan tengah hari terus di Uma Rani
Haihh sumpa penat .
Nak ikot lagi naa lepas ni hahaha

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki