Truly Follower

FB's Follower

Meet My BESTFRIENDS!

eheeee banyak sgt pictures aku snap, combined terus

Setelah sebulan lebih tak jumpa Diyana Tiara
29/01/2011 kitorang pon jumpa, Pergi karauke di Music Box
Macam biasa Happy Hour heee tapi 3jam je :(
Boringgg betol
Karok dari pukul 3 sampay pukul 6.
Golok pon sibuk nak ikot jugak padahal kerja malam
Langsung dia tak tyto. Haihhhh
Lepas karok pergi lepak mapley makan .
Yela dari pukul 3 aku balik kerja langsung tak makan
Makan nasi goreng telur heeee 

Sayang kau dana !


Lepas makan tetiba Laron text "kau kat mana?"
Aku pon reply "aku kat KM"
Dia tanya " kau buat ape kt KM, dgn sape?"
Aku reply "aku dgn Dana, karok tadi, kau kt mana? meh la lepak sini"
Dia reply ckp "aku kat Petaling Street,hujan la kt sini.."
Fine, ingat nak meet esok je, tetiba Golok ajak pergi Chowkit 
Laron kebetulan nak dtg jugak lepak ngn aku
At last jumpa kt Chowkit je la
Makan makan, borak... Aku makan roti Arab babe "-" 
Sedap gila ! Hehehehe
Lepas makan balik :) Penat!!!

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki