Truly Follower

FB's Follower

Membeli Handmade Beg Dari Fatin Athirah :)

Finally, dapat juga beg yg telah seminggu aku pesan dan order :)
First time, aku tengok blog adek kawan aku, ermm macam biasa je
Sekali nampak beg ade gambar Doraemon and Domo :p :p
Terus minat kot . Memang tak fikir panjang, terus order
Before that aku order ELMO, nasib baik diorang belum proses beg tu
So aku cancel mintak Doraemon and Domo 
Alaa takde mahal pon RM13 je kot, siap hantar pada aku lagi tu
Kira okey la, handmade kan , memang diorang ni kreatif lah !
Harini, 8/2/11 Fatin Athirah pon sampai di tempat kerja aku
Semata mata nak bagi beg yg telah siap :)
TERIMA KASIH DEK,
Teruja dapat beg ni , comel gila dia bungkuskan :) Hehehehe
Ni haa begnya

See, comel kan, ini bila aku dah bukak dari bungkusan dia

Suka gila, lawa kemas cantik, kreatif !
Ini lah hasil mereka :) patot la ramai order sebab memang nampak kreatif.
Sesekali pakai barang handmade, homemade memang best.
Takkan semua nak beli yang berbrand je kan. Sesekali ubah angin 
Jadi mesra alam sikit . 
Adek, kalau ade handmade yg baru kasitahu ok
Kalau ade barang baru kasitahu, nak beli lagi :)
THANKS ADEK FATIN ATHIRAH!


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

2 comments:

  1. cantikk nyoo beg.. nak belii kat sapee nie ha.. bulehh bwatt adiahh nieee

    ReplyDelete
  2. cantik kan kan :) beli kat kawan lerr
    search FB dia , Fatin Athirah

    ReplyDelete

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki