Truly Follower

FB's Follower

Mood terasa nak beli barang sikit

Balik kerja, Golok cakap jum kita pergi jalan jalan nak, *DATING LAHH* . Eh aku macam tak percaya, Yeke ni bf aku ajak jalan jalan. Aku cakap semua ditanggung bersih oleh awak ya, dia cakap OFCOURSE! :) :) So, apa lagi balik je terus siap siap. Semangat ouh, dalam kepala otak dah fikir nak makan kat mana, nak jalanjalan kat mana, nak beli apa hahahaha. So, kitorang decide nak pergi Time Square la coz bf cakap dia nak beli barang spare part kereta RC dia. Haihh itu kot tujuan utama dia actually. Takpela, aku pon gerak la dalam pukul 5. Sampay TS pukul 5:30ptg. Jalan jalan terus ke kedai RC. Agak lama di situ, perut dah berkeroncong ni. Chop, before that, pergi kedai FOREST, sebab ade SALE hahaha cari cari Tee ade yg saya berkenan, so belilah. Purple lagi tu hehehehe :) Nak beli 1 ke dua last last beli satu je la, pkr nak beli sandal lagi kan. Duit pon dah kering sebab semalam tu keluar dgn LAFians, amek kau RM160 habis :) Heeee Tak Kisah, duit boleh dicari ok . Ermmm lepas settle beli barang tu, jalan jalan cari sandal masih ak jumpa, give up terus pergi makan di Asia Food kat LG floor kt TS . Perghhh macam macam ada. 5kali tawaf food court tu ! :) memang best la makan kat sana, bf aku macam biasa cari Sizzling :) aku pulak takde idea nak makan ape. Last Last Yee Mee Chicken Curry :) Sedap !

ini makanan yg aku order

see, golok mmg takleh pisah dgn Sizzling dia
Sedap kot sizzling ni 

iloveyou
thanks belanja makan 
Lepas makan, saja jalan jalan cari jeans, masuk LEVI'S ala, jeans kaler putih season punya takde, kaler lain ade tp macam tak minat. Masuk LOIS, dah ade pilihan, RM149. Kat FOREST pon ade RM101. Taktahu nak yg mana, hold dulu cari kasut, atlast jumpa so lepas beli balik la.. Kaki aku mmg dah saket dari smlm. Nak beli jeans, maybe end of this month :) Chop, masuk FOS , golok sempat beli 1 baju putih lengan panjang
Then kitorang pon balik la.. :) Seronok kot dapat dating dengan tersayang :) Heeeee thanks sayang
Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki