Truly Follower

FB's Follower

Selamat Hari Wilayah, Selamat Hari Jadi, Selamat Ulangtahun

Salam, Selamat Bulan Baru :) Harini dah 1 February 2011 merupakan hari pertama dalam bulan February, ia merupakan Hari Wilayah Persekutuan bagi Kuala Lumpur dan kawasan kawasan yang sewaktu dengannya -,- Opps, dan juga tak silap hari ni merupakan anniversary yang ke 1tahun bagi pasangan Atien Ja'afar dan Mohd Amirul Ramli . Ouh mereka sudah setahun bersama :) So sweet and I hope it will be last forever yea Atien . Mucux doakan selalu :) Amin..... Aku punya Anniversary ? ehee lambat lagi, bulan depan lah . Eheee Ok, enough. Hari ni merupakan Hari Wilayah dan sudah tentu merupakan hari cuti bagi semua penduduk Kuala Lumpur dan kawasan kawasan yang sewaktu dengannya . TETAPI, tidakk bagi aku. Aku kerja lah pada hari ni. Ye.. aku kerja dan takde replacement dan gaji dikira tiga kali ganda WOW *menyedapkan hati sendiri je dengan menggunakan perkataan WOW* ye, gaji aku utk hari ini dikira triple :) Ok la jugak kan. Berbaloi dengan masa yang aku korbankan utk hari ini. Actually aku tak berapa pasti Hari Wilayah ni hari ape. Dengar cerita ianya hari ulangtahun bg negeri yang diiktiraf sebagai Wilayah Persekutuan, ada yg cakap ianya hari ulangtahun bg Kuala Lumpur. Haihhh sorry agak cetek ya pengetahuan aku mengenai hal ehwal negara . Hahaha aku ni kaki online je, kaki novel chentan chinton, kaki novel remaja. Bab bab politik ni alamak aihhh susah . Bapak aku tahu mesty dia marah hehehehehe. Opss, hampir terlupa, hari ini juga merupakan hari jadi kawan-kawan saya iaitu, Viji (security tempat kerja aku) AMELIA HERLEE ( kawan FB aku ) kawan kawan aku yang aku kenali. (LUPA) hehehehe Selamat Hari Jadi ya kawan kawan :) dah besar semuanya kawan kawan aku ni. Aku punya bila? ishh birthday aku lambat lagi, bulan 5 lah... =,= Nampaknya hari ni macam macam peristiwa ada :) macam seronok pulak . Ok la, tu je update utk hari ini. :) Selamat Hari Wilayah, Selamat Hari Jadi, Selamat Ulangtahun :) . 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki