Truly Follower

FB's Follower

Bengkel Teori Memandu :)

Hari ini 20/04/11 Lyn telah melangkah ke step yang seterusnya iaitu menghadiri Bengkel Teori Memandu yang dijalankan selama tiga jam iaitu bermula pada pukul 10:00am hingga 1pm. Sepatutnya pada sebelah pagi saya menghadiri Teori Memandu dan pada di sebelah petang akan menjalani Praktikal Memandu tetapi disebabkan nak selaras dengan Garlock, Lyn hold dulu praktikal Lyn sehingga Garlock berjaya dalam ujian komputer beliau kerana senang untuk Abang Iqbal mengurus jadual belajar kami! Okey seperti biasa pagi pagi buta bangun mandi siap-siap untuk pergi ke Subang . Pukul 9 pagi tepat Abang Iqbal sampay then pick up Lyn dan Garlock. Terus gerak ke Subang, singgah tempat komputer test untuk Garlock sambung test dia. Pada mula jawab masih tidak berjaya. Garlock hanya dapat skor 40/50 . Sedih gila.. Terpaksalah Lyn masuk Bengkel sengsorang . Di situ Lyn dan Garlock terpisah sekejap :( ermmm Lyn terus gerak ke HQ Metro Driving. Masuk bengkel tu semua orang pandang Lyn, ok fine Lyn lewat 5min kan. Yela tadi kene thumb print, lama plak tu . Bengkel itu berjalan dengan lancar, baru la aku faham cara penggunaan gear, clutch, brek semua :) ALHAMDULILLAH . Tengah seronok melayan ceramah tu, dapat msg dari Garlock , Dia text Lyn cakap LULUS!!!!!!!! HAHAHAH akhirnya beliau LULUS . Yeah yeah berbunga2 hati Lyn . :) Seronok dan sangat lega kerana dia telah berjaya dengan betul sebanyak 46/50 . Perghh 4 je salah ! :) HEBAT SAYANG . Lepas pukul 1 selesai Lyn pon call Abg Iqbal . Dia ckp okey kejap lagi dia sampai . Mula la jadi orang bodoh kan duduk melangut je . Haihhh . Lama gila Lyn kt situ sehinggalah Lyn dapat kawan baru :) eheheh Best borak-borak dengan dia . Perempuan der :)
Ermm pukul 5 tepat dalam hujan yang sgt lebat, Abg Iqbal pon sampay amek kitorang balik . Ermm Dari pukul 1pm hingga 5pm aku tunggu di sana . Sabarr jela.. Apa pon next week saya akan menghadiri kelas praktikal kemudian dalam masa seminggu Lesen L saya akan dikeluarkan! SUKA GILA sebab lepas itu dah boleh pegang stereng!! :) Payment yang kedua dah pon dijelaskan :) ALHAMDULILLAH :) 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki