Truly Follower

FB's Follower

Izzul Islam ♥♥♥


Hari ni sudah lebih kurang seminggu Izzul Islam berada di dunia yang nyata ini :) Happy sungguh tengok muka dia. Sebiji sejibik macam muka kakak Lyn, Lydia Marzuki :) Semalam Lyn gerak dengan kakak Lyn, Sheila Marzuki bersama-sama Laron Ouh ke rumah Lydia Marzuki . Dengan jalan jammed! SESAK! Padat dengan kereta-kereta haihhh . Penat tengok . Lebih kurang dua jam dalam kereta. Biasanya setengah jam dah sampai . Sampai je tengok Izzul tengah terbaring tidur . *Yela takkan dia tengah memasak pulak kan* -,- Geram ! Nak dukung tapi takot sangat sebab baby tu masih kecik lembut lagi haihhh takmau takmau . Kebetulan mak mertua Lydia Marzuki pon baru sampai dari Penang . Bertembung juga . Lepak kat rumah tengok-tengok baby, tengok-tengok anak buah yang lain main . Pukul 9 kitorang pon gerak balik... Ini antara gambar yang sempat laaaa Lyn amek time baby tu bergerak-gerak eeheheheh


dia malas nak layan .

adoyyyy garang betul 

suka picture ni sebab baby tu senyum !
hololololooo


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

5 comments:

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki