Truly Follower

FB's Follower

Jumaat Sabtu Dengan Mama

Hahaha ambil cuti kerja serta merta kerana kemalasan terlampau apabila sudah mula lepak dengan mama, kakak dan Garlock. Pagi pergi lepak rumah Kak Sheila lepas Garlock balik kerja. Tengah hari text Mr.Manager cakap nak cuti sebab teman mama pergi rumah Kak Norly nanti untuk cukur jambul anaknya. DILULUSKAN!! Happy gila . Terima Kasih Mr.Manager . Anda Terbaik ( time tu jelaa ) HAHAHA 

Petang tu balik dari rumah Kak Sheila, terus siap siap nak ke rumah Kak Norly . Ermm tetiba di hatiku terfikir, aku cuti mama cuti, bila lagi nak ajak mama keluar kalau bukan harini? ehehe Kebetulan mama nak ke Pavilion , HQ Maxis Centre . Alang-alang dah terlajak ke sana, takde salah sempurnakan hari hari di sana :) Try ajak mama tengok wayang cerita KONGSI . HAHA Bukan apa, dari pagi tadi mama asyik cerita pasal Dibalik Tabir KONGSI tu . Tahu sangat mama teringin nak tengok . Disebabkan tidakk dapat membeli kaftan untuk Hari Ibu, ehehe so baik bawak mama pergi tengok wayang. Hadiah untuk Hari Ibu.
Sumpah diriku semacam tak percaya ahahaha mama setuju nak pergi PAVILION . Sebelum ni, pujuk laa bagai nak rak jangan harap mama nak pergi. So, apa lagi terus booking tiket via call.
Seat terbaik dapat! Lepas habis pergi rumah Kak Norly, balik terus siap siap lagi terus gerak Pavilion . Mama 1st time jejak kaki kat sana :) Pergi makan, jejalan terus masuk movie.
Ya ya kejar masa time tu sebab pukul 7:30pm cerita nak start . 

Habis je cerita terus balik sebab nak tengok Maharaja Lawak hohoh . Yeahh malam dapat tido dengan mama :) Pagi pagi bangun pergi kerja dengan mama. 

Sabtu? Pergi Pavilion lagi dengan mama dan Garlock . Sebab semalam pergi Maxis Centre mama terlupa dokumen apa entah. Terpaksa datang lagi. Hehe tapi kali ni pujuk mama tengok wayang lagi tapi kali ini MISI TIDAK BERJAYA HAHAHAHA
Mama cakap "cukup cukup lerr" 
Lepas habis settle urusan, pergi makan . Nampaknya mama dah jatuh cinta dengan Food Republik . HAHAHA Lepas makan terus ke Low Yatt sebab nak bayar bill internet .
Sempat pulak mama beli barang-barang untuk lappy mama. Mama belanja wireless mouse :)
Lepas tu balik laa. Dapat tydo dengan mama lagi malam tu dan pagi tu pergi kerja bersama



Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki