Truly Follower

FB's Follower

Beli DVD PLAYER buat kali kedua @,@

Hello bloggers yang cantik cantik comel comel montel montel cikucikuci cakk , -,-'''

Ermmm semasa jariku sedang asyik asyik asyik menaip entry ini, otak berfikir 2 kali, hati berfikir 3kali so campur jadi 5kali Lyn sedang berfikir. Perlu ke entry ini diposkan ke dunia bloggers yang tiada lagi privasi? Hahaha apesal pulekk tak perlu, ini dunia blogger Lyn Marzuki. Dengan segala hormatnya amat perlu kalau Lyn terasa ia perlu . Jikalau anda anda rasa tidak perlu, hahaha my pleasure you may leave my blog and don't come back in this entry again. :p Tidak tidak bukan berkasar, garang sikit je pongg . Amaran laa katakan. HAHAHA again, perlu ke nokk? Buang masa je nyahhh . btw, korang tengok title post Lyn kali ni, hebat ke tidak? -,-


Alalalalalaaa okey okey enough dan saya tahu ada yang akan cakap " alamak haii minah ni poyo gila, sampai mende ni pon nak post" atau "alamak dah takde bajet la tu nak buat entry sampai benda yang orang lain dah lama ada pon nak pos lagi" atau " perlu ke weyh kau nak menunjuk tentang hal ni?" ATAU "Boring doh entry kau semua. Apa benda yang kau baru ada semua nak postkan.." HAHA ATAU, ok ok dah dah cukup . Ayat-ayat ni semua pon dah bikin telinga gua parah separah parahnya. Ermm so apa patut Lyn jawab? Nahh, no need to speak up anything . You know this is your site, this is your blog, this is your place where you can freely write anything that cross on your mind . Boleh dikatakan TOLL FREE laa jugak .

Ermmm Balik dari kerja jalan-jalan di The Mall . Makan Mc'donald, AGAIN . Lepastu, takde arah tuju. Tolak talik berbidas kata dengan bf di Parkson at last kitorang decide "Jom beli DVD Player" Ouh ya, baru teringat rumah Lyn dah lama takde DVD Player sebab dah jualkan kepada abang . Oleh sebab itu , dulu Lyn rajin sangat menghadirkan diri di pawagam2 yang berdekatan dengan kawasan Lyn kerana tanak ketinggalan cerita latest laa katakan :p HAHA
Sekarang dah ada DVD Player , tak perlu lagi ke pawagam selalu . Beli dvd boleh terus tengok di rumah sambil meniarap, bersila, bersimpuh, baring telentang, mengiring , semua gaya boleh. HAHAH Seronok betul . Dulu jualkan sebab fikir tak perlu kot DVD Player, rupanya salah anggapan ku . Heheheee Terpaksa beli balik lagi sekali . Brand Speedy jer . Ok ape :) 

Itu jelaa nak bercerita . Lebih lebih tu takde laa kot.. DVD Player je pon . Apa? Boleh boleh . Bawak je cerita pape pon meh tengok kat rumah Lyn ramai-ramai :) HEHEHE Batak gila!

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki