Truly Follower

FB's Follower

Dear Fatin Umairah !

Tersentuh hati aku bila baca blog kawan aku sorang ni yang comel sangat, Fatin Umairah . Hati tetiba pilu sayu sangat lagi-lagi sebab dia tiba-tiba minta maaf, sedih dengan aku. Dia neh manja orangnya, dengar suara dia kat telefon memang tahu sudaa . HAHAH Aku dah lama sangat tak bukak blog, dah lama tak online facebook (Padahal baru 3-4hari tak bukak) jarang sgt online. Semua sebab busy dengan diri sendiri. Macam-macam nak kene buat, settle itu ini, kesana-kesini. Tapi, kawan-kawan tak pernah aku lupakan. SUMPAH! 

Dear Fatyn

ecehh macam tulis surat tak rasmi neh, ingat tak mucux kalau eja nama FATIN UMAIRAH dengan ejaan F A T Y N ? Heeee Y tu nampak sweet sangat betul tak tyn ? Ermm mucux nak jawab ni surat Fatyn untuk mucux kat blog Fatyn neh . Hehehe Mucux tak kemana pon Fatyn, ada je kat sini and sekarang Mucux boleh katakan kerap sangat balik ke Meru tapi sampai sekarang sedih sikit sebab Mucux tak pernah berkesempatan nak jumpa atau lepak dengan Fatyn . Mucux tahu Fatyn malu lagi kot nak jumpa Mucux. Its okey, Mucux ingat lagi Fatyn ade text Mucux suh janji lepas awak habis SPM, baru nak meet Mucux kan.. :) Yea, Mucux pegang lagi janji tu.. Tunggu sampai sekarang. So, no worries, kemana pon Mucux pergi Mucux ingat Fatyn selalu . Mana boleh lupa kawan baik Mucux ni lagi-lagi time kita mengebat kat Myspace dulu . Kutuk orang sana sini ingat tak? Hahahahaaa Best gilerr . Tiap kali online Mucux mesti nampak Fatyn online :) then bertegur . Sekarang apa jadi ya? Hehe Mucux pon tak pasti . Maybe kita masing-masing busy kan. Fatyn nak SPM, nak tlg parents jaga kedai, nak study, buat revision semua, takkan Mucux nak ganggu betul tak ? Mucux tak kesah laa time Fatyn susah senang ke apa ke Mucux tetap tahu Fatyn baik dan comel sangat.*mcm lari maksud je >,<* Ermmm Mucux sekarang boleh dikatakan jugak Mucux kerap jumpa Kyra . So kalau jumpa Kyra mucux mesti tanya pasal Fatyn kat dia :) 


Mucux bkn apa tanak ganggu Fatyn. Apa-apa pon Mucux kawan Fatyn jugak :) Macam dulu-dulu kan :) Sorry jugak kalau Mucux tersombong dengan Fatyn . Tak sengaja kot or maybe Mucux leka tak sedar kan . :) Jangan Risau okey . Kita jumpa nak peluk cium laga-laga bontot eh . HEHEHE Haa harap-harap terbaca laa blog Mucux neh :) and Mucux suka gila picture Fatyn yang neh :

comel sangat :)


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki