Truly Follower

FB's Follower

Sekali Imbas !

Ermm, sekali imbas erk ? Actually banyak sangat aku nak tulis nak catat, nak lukis dalam ni, (Lukis tu tak laa kot hehehe) Tapi nak buat macam mana busy sangat kan . Busy dengan life untuk maju ke depan. Bukan busy mengacau hidup orang or busy jaga tepi kain orang . Itu semua membuang masa aku. Lagipon takde faedah kan :) Macam budak-budak sekarang mana yang nak ambil PMR, SPM, STPM, or whatever test laa kan . Better korang guna masa yang agak tipis sekarang ini. Lupakan kejap laa Facebook, Twitter, Doraemon tiap-tiap minggu pukul 7:30mlm tu . Lagi2 Dragon Ball ke , Bakugan ke apa ke . Tapi MARIMAR takpe HEHEHEHE MARIMAR cerita terbaik okey ! Lagi-lagi filipino punya bahasa memang aku suka .

Ermm okey okey melalut panjang pulak . Busy apa erk ? Haihhh sekarang ni masa berputar sangat cepat . Cepat kan kan ? Tak percaya ? Haaa tak percaya sudah . Dah lama laa aku tak jenguk blog aku ni, sawang sana sini haihhh . penat betul nak kene cucikan . Tahu tahu dah bulan Julai . Jun memang banyak mende berlaku tapi malas sangat nak update . Hari hari nak update penat laa weyh ! 

Baru-baru ni aku ke kelas driving di Subang. Ermm tak lama lagi nak ke JPJ Test . 7hb Julai 2011, Tak lama dah . lagi beberapa hari je pongg . Time di tempat driving, tengah melayan kuih dengan hot dog, tetiba rasa macam ada benda bunyi sambil menyondol-nyondol badan aku . Pusing je tengok heee ada seekor kucing warna oren sebiji macam Gapyl :) Tapi kucing tu betina dan sedang bunting. Kesian kucing tu . Lapar la tuu sebab tu sondol-sondol kat aku . Lagi-lagi nampak aku pegang makanan :) ermmm aku pon suapkan dia hot dog :) heeee aku beli 3 hotdog, aku suap dia makan 2hotdog. lagi aku aku makan :) Kesian kucing tu dah laaa bunting lepas tu kelaparan . Anak2 dalam perut dia mesti lapar . Ermm macam nak bawak balik je, tapi mama mesti tak bagi . Macam mana laa nasib kucing tu kan kan :( 

Ermm sejak 2-3 bulan yang lalu, aku dan bf menjadi seorang pemain bowling yang setia HAHA . Hampir setiap hari kitorang ke mana mana tempat yang ada bowling untuk bermain . :) Paling seronok baru-baru ni masuk tournament, kitorang dapat sampai ke TOP 10 dan mendapat tempat ke 8 . Hebat laa tu kan kan . 

Ermm busy dengan lesen kereta yang sebelum ni terbengkalai selama 2 bulan lebih . sekarang up to date laa jugak dan tak sabar nak masuk test JPJ pada 7hb Julai 2011 ni . Insyaallah LULUS laaa . :)

Sedih gila sebab bowling di KM sekarang tengah renovate . Bermakna dekat 4-5 bulan laa tak dapat main di sana :( nak kene cari lokasi baru laa pulokkk . adoyyyyy. Mesty lepas renovate jadi mahal pulak kan .gggrrr . 

Ermmm ada pulak desas desus pasal diri aku ni kan . Ada laa seekor makhluk asing gila yang tak sudah nak mengganggu hidup aku ni yang agak okey okey je sekarang ni kan . Haihhh entah bila laa dia nak stop buat hal dengan aku . Biasalaaa orang dengki kan , memang tak senang duduk laa tengok orang lain punya hidup . Sabar je laa . lagi melayan lagi naik tanduk . 

Ermm dalam proses untuk memliki kenderaan .whoaaa harap harap dapat laaa . :) senang nak bawak mama jejalan . Senang nak balik kampung . Senang nak pergi kerja dan senang untuk semua! :P

Ermmm start bulan Julai ni takde laa enjoy sangat dah . Perlu bekerja lebih masa selalu sebab salah seorang staff sudah dibuang . Haihhhh no movie no dating no bowling, no sleeping no everything . I have to work, work and work . Ok jugak kan sesekali jadi workaholic ! HAHAHA Interesting gilerr!

Tengah mengumpul duit untuk masa depan aku . EVEN ada orang orang tu cakap masa depan aku ni gelap laa, takde arah tuju laa, hidup bekerja pon atas pertolongan orang laa bla bla . AKU SIKIT PON TAK KESAH . Itu hidup aku . Orang tolong aku ke tak tolong ke semua hanya kene mengena dengan aku . Janji kerja aku buat halal dan TAK MENYUSAHKAN HIDUP ORANG LAIN . Hidup aku, diri aku , so aku sendiri punya hal . Macam laa kau orang tak pernah meminta pertolongan orang lain kan . So cakap biar berfikir dengan otak . Bukan dengan kepala juburr .

Ermmm nak cakap apa lagi ya ? Ouhh ya haritu dapat gaji ingat nak beli lappy baru tapi rasa sayang pulak nak habiskan duit dekat lappy . Baik simpan utk MASA DEPAN AKU YANG GELAP tu kan . Tengh pikir jugak nak pakai lampu apa ni untuk masa depan aku ni . -,-
Nak beli handphone pon tak jadi jugak . ada yang lagi penting yang aku nak beli . 

Kepada budak tu yang nak cari pasal sangat laa dengan aku , come face to face . Tak payah nak cakap-cakap belakang ke, nak perli-perli ke , Itu perangai childish okey . Fucking stupid childish . Come in front and we'll see . 

Ermmm itu jelaaa untuk harini . Malas nak bebel panjang panjang , malas nak mencarut panjang-panjang . Banyak dosa betul . Dosa sedia ada pon tak tertanggung . 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki