Truly Follower

FB's Follower

Hari Hari Puasa 1-4

Hari Pertama :

Hari pertama puasa segalanya berjalan lancar. Hari pertama puasa bersahur di tempat kerja. Bersahur dengan boyfie. Ermmm hari pertama puasa macam-macam rasanyalah kan, tapi tahun ni lain rasanya, takde rasa lapar atau haus sangat. *Berlagaklaaah sikit* Masa pon berjalan dengan pantas *nada berlagak sambil angkat kening* Mungkin sebab bangun je dah tepat pukul 2 petang. Itupon sebab dah janji dengan Laron nak temankan dia pergi jumpa kawan Poli dia di Setapak sebab nak hantar kunci rumah sewa. Kalau tidak memang continue terus sampai pukul 6 petang HEHEHE Lepas selesai dengan Laron, terus pergi cuci kereta lepas tu terus ke Bazarr Jalan Kucing dengan boyfie. Mama pesan belikan mama punya makan sekali. Mula-mula mama cakap nak berbuka dengan kitorang di tempat kerja, at last tak jadi pulekk.. Alhamdulillah selesai dengan sempurna puasa hari pertama Lyn dan Garlock.




Hari Kedua : 


Hari kedua bersahur di tempat kerja jugak :) Keluar pukul 5 pagi pergi cari makan. Last last dapat nasi lemak. Nasi lemak pon nasi lemak laaa . Kenyang lama sikit kan.. HAHA Kerja macam biasa harini biarpon lapar dan dahaga mula terasa. :) Tepat pukul 3 balik kerja terus pergi main bowling sebab memang dah deal nak buat tournament di antara pekerja-pekerja tempat kerja aku . Perlawanan di antara Front Office, Housekeeping, Operation Manager dan Security HEHEHEE Juara mendapat RM150 dan Naib Juara mendapat RM100 :) Gila pulak rasanya bulan bulan puasa main bowling . Tapi tengok memang ramai orang yang main bowling terutama Melayu.. Main-main at last keputusannya, Lyn mendapat tempat kedua iaitu Naib Juara MUAAAHHAHAHAHAHAHA Untung lerr dapat RM100 . Balik modal dan untung. Selesai, balik terus ke Meru sebab nak berbuka di rumah boyfie :) Seronok gila sebab banyak betul juadah sampai tak tahu nak makan yang mana satu heheheh . Lepas makan lepak kejap dengan mak abah, Kak Tina, lepas tu balik . Mata badan memang mengantuk yela dah mengisi kan HAHAHA Harini pon ALHAMDULILLAH Garlock puasa penuh :) 


Hari Ketiga :


ggggrrrrr hari ni Garlock tak puasa ! alasannya tak sahur . Hari pertama tak bersahur okey je ponggg . ALASAN GILA ! Geram betul . HUH ! 


Hari Keempat : 


Harini boyfie tak puasa . OK bye . 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

1 comment:

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki