Truly Follower

FB's Follower

Kad Raya

Alhamdulillah, semua kad raya yang dihantar selamat sampai ke tuannya dan terima kasih pada kawan-kawan yang bagi feedback dengan pelbagai cara heheh . Ada yang text kt handphone bagitahu "kad awak kita dah terima, terima kasih sweet sangat" aww terharu gila. Ade yang call bagitahu, ade yang post kt Facebook . TQ. Ye memang Lyn suka gila bagi kad raya kat semua kawan-kawan. Tak salah kan guna cara zaman dahulu kala lagi even sekarang semua pakai handphone, facebook, twitter, bbm je untuk ucapkan EID kepada semua orang. Kad raya pos lagi seronok rasanya sebab orang yang terima tu mesti boleh tengok kad tu selalu, bila tengok je ingat Lyn, ecehhh =,= Tak mahal pon kad rayanya , siap boleh beli borong je kan... Setem pon 50sen je . Kalau boleh top up sampai berpuluh-puluh, takkan 50sen tak boleh.. *namo namo kedekut* HEHEHEHE Ermm sebanyak 55 keping kad Lyn htr , dah hampir semua menerimanya. Yang takde pape tu maybe orangnye tak terima kot . Entah-entah alamat tak betul kan, haihhh sedih gila kalau orangnya tak dapat . Ermmmm itu je untuk hari ni. Lambat sikit post pasal ni sebab banyak kerja . Takde masa nak berblogging . 

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki