Truly Follower

FB's Follower

Boyfie Saya Mengebat dengan SimplySiti !

Simply Siti memang hebakkk ah bila seorang lelaki sejati sudah mula cuba memakai produk tersebut! HAHAHA Kes ini bermula apabila boyfie Lyn sendiri mula berjinak-jinak pada bedak tersebut . HAHA, Raya pertama yang lepas, Lyn saje letak bedak sikit kat muka dia. *Konon nak bg nampak berseri-seri di pagi raya gituuu* Perghh memang menyerlah kot mukanya. 

Sekarang, setiap kali di tempat kerja, dia rajin mintak bedak 2 way-cake Simply Siti Lyn punya untuk dipakai . Mungkin dia rasa dia lebih hensemm kot bila dah sepuk sepuk dengan bedak tu . Bak kata manager kitorang "Orang yang kerja pada waktu pagi harus kelihatan ceria, cantik, kacak dan kemas ya" Ermm okey jugak bila bedak tu disapu di mukanya, boleh meratakan kulit, bole tutup jeragat yang ada, boleh bagi muka nampak berseri-seri lagi lagi pada waktu pagi . Haihhhh jangan bertukar jadi lain sudah yea sayanggggg . Takut betul . Alah, apa laa setakat pakai bedak jea pongggg . ape ade hal! Macam bf korang tak pernah pakai bedak kan . Boyfie Lyn nak melawa sekali sekala takpe .

Baru-baru ni, boyfie Lyn tak minta bedak, ermm rasanya dia lupa kot, and on that time Lyn memang nak cepat-cepat balik sebab mengantuk gila ! Sampai rumah boyfie text cakap dia terlupa nak pakai bedak Simply Siti . Amboyyy nak jugak dia sebut Simply Siti tu ! HAHA Lyn gelakkan aje . Tahu-tahu dia heboh pulak kat Facebook . Haihh kelakar betul . 


Saborr je lahh toqqq . Pagi-pagi dah buat kelakar . HAHAHA Ermm Lyn dah syorkan pada dia, lepas ni beli je bedak tu satu untuk pakai sendiri, so senang tak perlu laa hari-hari mintak kat Lyn . Agypon kalau terlupa nanti dah tak seri-seri yea sayanggg hahahahaha :) Lepas ni kalau bagi dia try eye shadow, mesti tetiba dia nak pakai selalu , memang hilang ahh KESEJATIAN dia tu kan . ASTAGARR, minta simpang banyak-banyak, tanak lahh . :) 


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

1 comment:

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki