Truly Follower

FB's Follower

My nose is bleeding! Argghhh

Tiba-tiba pagi neh masuk kerja, badan rasa sakit-sakit .
Kepala pon berat rasa pusing-pusing . +,+
Adoyy macam tak sihat je, nak demam rasanya . 
Dua hari lepas main hujan kat KLCC, memang padan muka Lyn laa kan .
Tengah "Seronok" bekerja di pagi Ahad yang hening nan indah
tiba-tiba hidung terasa panas jea . WHAT ???


My nose is bleeding ! *Jerit sambil tengok muka kat cermin belakang office*
Tidak ! Tidak ! Tidak ! 
Merahnya darah aku... *padahal semua darah warna merah*
Ermm sedih gila sebab sebelum neh JARANG yang teramat sangat mengalami pendarahan di hidung. Ermm Kenapa ya ? Tiba-tiba darah keluar . 

Maybe sebab badan panas, lepas tu tidur dalam aircond, sejukk sangat . 
Main hujan lagi badan dah lemah, selsema, batuk . 
Anti body pon tak kuat lah jadinya . 
Conclusion is "Unstable weather conditions"
Banyak jugak darah turun, tak selesa . Nak berhadapan dengan orang pon was-was
Harap takde pape berlaku .
Normal kan hidung berdarah , Semua orang pernah mengalaminya bukan..
*sedapkan hati*

**Tadi kiter ngadu kt dia, tapi dia diam aje. Takde pape respond . Ermm Okey, terima kasih  :')  

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki