Truly Follower

FB's Follower

Raya Pertama =)

Yeh Yeh Raya ! Raya ! =,=

Bangun pagi betul betul pagi whoaa . Tolong mama potong ketupat ngan lemang ! Potong kek pulak untuk santapan pagi raya :) . Mama punya rendang pergh menusuk ke jantung weyh ! 
Memang TERBAIK ah even malam raya tadi dah melantak dua pinggan secara habis-habisan. 

Pagi-pagi biasalah mesti dengar Takbir Raya dulu . Sementara yang lain semua tunggu turn nak mandi, adoyy semua tak sabar nak berbaju baru lerr katakan . HAHAHAA Bagi anak-anak buah mandi dulu, sambil tu siap makan semua . Ni laa juadah pagi raya di rumah Lyn Marzuki :

inilah yang ditunggu tunggu !

ini lah juadah pagi :)
jemput semua

kek dalam dua balang tu kan, sekejap je letak pergi dapur cuci tangan
dtg blk dah abes . budak-budak kan suka :)

Ermmmm sedappp
abaikan baju raya baru tu, saje nak interframe gggrrr

ehehehe ini lah kuih raya rumah Lyn untuk tahun ni :(
Tunggu Kak Norly datang, tapi lambat pulak , so Lyn beraya dulu semua dengan mama and abang sulung Lyn . Salam salam minta ampun maaf hee syahduuu betul . Boyfie pon beraya dengan mama Lyn :) Dia sebak pulak, siap mengalir air mata . alahaii abg Garlock kita ni . Kata ROCK . Lepas tu makan makan, bergambar :)

sebahgian keluarga Lyn Marzuki
Yang kaler sedondon tu haha paham2 lerr
satu family lerr tu heheheh
  
Ini Lyn Marzuki neh .
Bertudung pulek , garlock, mama, abg suruh :)
DENGAN RELA HATI OKEY

Gedik itu sehat okey .
Harus ade di mana mana :)

Aww dengan mama ku yang tersayang :)
Sweet laa mama pakai mcm ni
Mcm siti nurhaliza 

Tahun ni tahun kelima beraya dengan mama :)

Ehehehe mama tolong tangkap
mama cakap ngengade hohoh
Tahun ni tahun keempat beraya bersama :)
ALHAMDULILLAH
Berkatilah hubungan kami YA ALLAH

Eh Eh ape kes dol ? 
Lepas tu terus ke tempat kerja hantar rendang sikit bagi kat orang-orang tempat kerja, bagi Manager sikit . whoaa manager bagi Lyn masuk kerja lewat 2jam . Cayalah ! Manager korang ade ? HAHAHA Terus gerak ke Meru nak pergi beraya dengan famili boyfie  :) 

Girls in da houz ! :p

Tengah melantak lontong ni :)

gedik tu sehat , kan aku cakap :)

ini adek bongsu boyfie aku :)
hololololoooo

inilaaa mummy ku , mak boyfie
dan adek bongsunya :)
Ramai orang datang beraya tak putus-putus . Meriah sungguh laa kalau beraya di kampung .
Haihhh lepas tu terus gerak ke rumah bestie aku lerr Laron . Whoaa terbayang-bayang nasi dagang ! HAHAHA :p sampai je rumah Laron salam salam gedik . Masuk je nampak dah nasi dagang tu melambai-lambai hohohoh makan laa dua pinggan, lauk Lyn abeskan semua HAHA
Lepas tu dah nak kejar masa balik untuk siap2 pergi kerja . Haih 

always forever !

:)

Gedik itu sehat -,-

holololo
Dah nak kene balik , :( Sedih gila . Raya pon sekejap je . Ermm apa boleh buat . ALHAMDULILLAH boleh jugak beraya even sekejap :) Bersyukur sangat....

balik balik 


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki