Truly Follower

FB's Follower

Saya Sudah Memiliki Lesen !

ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH. Akhirnya setelah beberapa bulan tertangguh kelas memandu dan ujian lesen Lyn, pada 15hb September 2011 baru Lyn berjaya memiliki lesen yang SAH ! 15hb September lepas , Lyn pergi ke test JPJ . Paling gerun masa ujian Bukit ! Perghh Lyn orang yang ke 17 untuk test JPJ tu . Seram sejuk whoaaa tengok orang lain mula buat bukit.. Ramai yang gagal even diberi peluang kedua . Semangat Lyn hilang sikit demi sedikit . Sampai je giliran Lyn , dalam hati dah selawat, mengucap, baca Al-Fatihah semua, tawakal je . Syukur ALHAMDULILLAH sekali sahaja Lyn buat sudah lepas ! huhuhu macam tak percaya Lyn berjaya ! I did it ! *gaya seperti nak terbang ke awang-awangan* Lepas tu buat parking and then last sekali tiga penjuru. Pergi jumpa dengan JPJ yang tgk parking semua, tgk kat kertas tu Lyn semua LULUS ! Happy sungguh ! Lepas tu masuk dewan tunggu giliran untuk test Jalan Raya . Ya Allah, minta minta tak dapat dengan JPJ perempuan . Lepas 20min tunggu nama Lyn dipanggil terus cepat cepat pergi kat kereta yang JPJ nya lelaki . hohoho *bukan gatai der, tapi kalau dengan perempuan memang leceh* Masuk bagi salam, buat semua apa yang patot . Time tengah driving, JPJ tu berborak dengan Lyn . Tanya tempat kerja lah, kerja macam mana, cerita pasal pengalaman dia kerja semua . Memang tak terlayan lah . Sampai lah ke tempat mula mula start jalan tadi . Dia suruh tanda tangan, tengok wahhhh 18/20 ! I loikee ! LULUS suda!
Ya Allah seronok bagai nak gila sebab dalam sehari semua boleh lulus, tak payah nak pikir2 nak kene repeat la, nak kene belajar balik laa apa lah bla bla bla . Hati ku berbunga-bunga... 

Ermmm tak lupa pada Kak Jaja yang banyak tolong Lyn . Dia yang buatkan Lyn boleh terus dapat sambung kelas lesen Lyn selepas 3bulan Lyn tunggu macam orang bodoh sebab ajen Lyn tu sangat bodoh dan tak berperikemanusiaan . Ajen Lyn tu dah lesapkan duit Lyn yang dah habis Lyn bayar . Ermm so Kak Jaja cakap Lyn kene buat aduan, kene pergi jumpa dengan Encik ...... jumpa kat pejabat HQ semua semua . At last, Lyn terus dapat belajar 4jam free dan esoknya terus ke test JPJ . Thanks Kak Jaja . Thanks for everything , Nanti kua Lyn belanja makan okeyhhh HAHAHAH ILY ~ Ermmm tamat lah sudah episod kelas memandu Lyn . Dan selepas ni takde dah Lyn memandu secara haram iaitu tanpa lesen. HAHAHAH 

*Lepas ni nampak Road Block, tak perlu lari lagi, tak perlu risau lagi . Langgar je . HAHA Takde road block kita cari road block ngeh3 . :p :p BEST BEST !

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki