Truly Follower

FB's Follower

Buah Hati Pengarang Jantung Part Time Lyn Marzuki

Anda gembira ? Tidakkk ? ceh, kisah pulokk laa kan . Ermmmm dah takmau citer panjang, bebel panjang ni ceh nak habaq mai kat ampa muaa . La ni cek ada buah hati sampingan, alaa macam 'part time lover' gituuuuu . Kau ada? Takde kan, eh ada ? ish ish jauhilah ya . Lyn punya part time lover ni semua comel comel . Nak tengok ? Meh meh 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sini sini 


Tadaaaaaaaaa ! inilah dia . Actually ini buah hati boyfie Lyn jugak :) sama sama nak bela, nak jaga so haaa tiga ekor kitorang pertaruhkan , ecehhh . Uihhh macam-macam dugaan terpaksa ditempuhi untuk nak dapatkan lesen penjagaan mereka . Hahaha Dengan siapa ? lahhh buek buek tanyo laaakkk . Dengan mama lah . Mama dulu memang menentang sekeras-kerasnya kalau cakap nak bela kucing lagi . Mama bukan apa, tak tahan bau kucing , kencing berak lagi.

Ermmm selepas Gapyl, dekat setahun lebih tak bela mana-mana kucing sebab time tu tokleh nak terima kenyataan yang Gapyl hilang . :( Ermmm sekarang pon tokleh nak terima tapi pada masa yang sama, memang nak rumah ada kucing, lagi-lagi anak kucing macam ni heheh 
Okeylah, masuk harini baru empat hari mereka dengan Lyn . Semua sehat-sehat belaka . Harap-harap mereka sihat selalu . Banyak benda nak kene ajar mereka , lagi satu nak pergi suntik mereka tapi tak tahu kecik kecik camni dah boleh ke tidak . anyone???????? 

Dari kiri, Ciwerkkk , busukkkk, buntall!

memang kene letak dalam sangkar kalau tidakkk hilangg

Candid lah kononnya

atototototooo comel kan , tapi disebalik kecomelan dia
garang nak mampos!

dalam tiga-tiga ekor, buntall nilah yang paling gedik galakK!! hahaha
Okey, setakat ini sahaja dulu intro pasal diorang . Banyak lagi nak kene hapdet . Tunggguuuu

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki