Truly Follower

FB's Follower

Dream House



Synopsis : Some say that all houses have memories. For one man, his home is the place he would kill to forget. Daniel Craig, Naomi Watts and Rachel Weisz star in Dream House, a suspense thriller about a family that unknowingly moves into a home where grisly murders were committed...only to find themselves the killer's next target. Successful publisher Will Atenton (Craig) quit a high power job in Manhattan to relocate his wife, Libby (Weisz), and two girls to a quaint New England town. But as they settle into their new life, they discover their perfect home was the murder scene of a mother and her children. And the entire city believes it was at the hands of the husband who survived. When Will investigates, he's not sure if he's starting to see ghosts or if the tragic story is just hitting too close to home. His only clues come from Ann Paterson (Watts), a mysterious neighbor who knew those who were shot. And as Will and Ann piece together the haunting puzzle, they must find out who murdered the family in Will's dream house before he returns to kill again.

Movie yang seram dan sangat membuat diriku begitu tertipu . HAHAHAHA Jalan cerita memang pelik dan ada certain parts tu buat Lyn tak perasan yang sebenarnya tuuuuuuuuuuuut....... hahahah nak tahu apa, pergi tengok sendiri . Best pulak layan cerita neh di Time Square . Ambik Premier Seat , yang dalam panggung tu memang semua double seat aje. I mean, Couple Seat . Siap ade meja tepi kita huhuhu sangat Grand ! hahaha tapi rasanya tak semua movie ade seat camtu . So nasib lerr sape pernah masuk . Memang seronok ! Lebih selesa . Chop Chop, actually nak promote apa nih ? HAHAHA Seat ke Movie ? Cepat betul kau menyerong ye nokk . Tamo Tamo, mak tak suka ehee . Suka pelakon perempuan dalam cerita nih, lawa sweet haihhh kalau laa Lyn cantik seperti itu . Alamakk perasan, Okey sekarang anda boleh muntah dengan penuh berhemah ya . -,- Lepas ni nak tengok cerita Paranormal 3 . Huhu bajet berani sangat kan . >,< Okey lah itu sahaja nak sampaikan. Pada yang nak tengok Dream House tetapi tak kesampaian , sampai-sampaikan laa , kalau tak, tak dapek nak nolongnyo . huhuhuh

Ehhh sekejap sekejap nak cerita sikit lagi nih, kat Time Square sekarang tengah ade SALE MENYESALE barang2 sport . Kasut, baju jersey, seluar track suit uihhh memacam laaa . Tak tahan cek tengok . Lyn dapat laa beli selipar 2 pasang , untuk mama lagi sepasang . Pastu pergi ke FOS beli Tee yang selalu laaa Lyn beli tuuuuuuu :p :p

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki