Truly Follower

FB's Follower

Pad Lexee


 Keistimewaannya:

o Merawat semua masalah utama wanita
o Penjagaan dalaman wanita
o Menghindari penyakit dan fungus
o Mencegah bau yang tidak selesa
o Memulihkan sengguggut
o Merawat keputihan
o Menyedut kotoran yang tersimpan (tersekat)
o Mencegah kanser
o Membuang toksid
o Menghalang pembiakan bacteria di tempat sulit

Tuala wanita berherbal ini juga:

- tidak mengandungi florensen dan selamat digunakan
- berkualiti tinggi dan tidak mudah tembus
- sungguh selesa dan menghindari kesensitifan kulit
- menghilangkan senggugut, keputihan, kekuningan dan   membantu membuang angin
- mengimbangi sistem haid
- mengatasi kegatalan dan mengurangkan panas badan
- jangkitan faraj, pundi kencing dan saluran kencing akibat kuman
- mengelak dan mengurangkan bau akibat keputihan
- mencegah bausir dan jangkitan usus besar, membuang gumpalan darah dalam uterus (sesuai utk ibu-ibu semasa tempoh pantang bersalin
-Sentiasa kering,selesa,segar dan tanpa bau yang tidak menyenangkan
-Mencegah kegatalan dan jangkitan kulat
-Menggalakkan peredaran darah dan melindungi kulit halus & sensitif
-Memperbaiki masalah rembesan mukus dan ketidakselesaan semasa haid.
-Ringan,tidak mudah berubah bentuk serta pengeduraan yang baik


DAPATKAN PAKEJ PROMOSI RM390
ANDA AKAN MENDAPAT 30 BUNGKUS PAD
STARTER KIT & PAKEJ KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
HARGA MEMBER YANG LAGI MURAH KEPADA REPEAT SELL

HUBUNGI SEKARANG :
LYN 0122615104 / NORA 0123197731


Ciri-ciri utama Tuala wanita Herbal LEXEE :-

1) mampu merawat hampir semua masalah utama wanita( telah disebut diatas tadi)

2)kuasa penyerapan sehingga/bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sampai 27 kali ganda drp biasa, jadi bagi sesiapa yg selalu bocor, jangan khuwatir menggunakan LEXEE. Biasanya wanita yang sedang haid / datang bulan harus mengganti pad setiap 2 jam dan disitu kita byk menggunakan pad utk setengah hari(3-4 keping pad),tapi bagi LEXEE pula,anda jgn risau,bleh tahan selama 12 JAM!! Hanya menggunakan 1 keping sahaja dlm masa stgah hari!! Jadi dengan menggunakan LEXEE, anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN penggunaan 1 @ 2 keping sehari !!
LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapnya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negetif  yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif. 

3) 7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red
Ion-ion Negetif (ionized)
Pudina 
Bunga Melor (JASMINE )
Minyak Kayu Putih 
Aktinolit (Actinolite) 
Hydroxycamphane

4) Pemulihan penyakit-mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah bausir, jangkitan kuman usus, merawat senggugut, keputihan dan mengimbangi haid dn byk lagi !!

5) Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE terbuat dari aluminium foil, jadi boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad2 lain yg belum digunakan. Sangat cantik design luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria  walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai.

6) Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.. Alat test ini untuk memeriksa tahap kesihatan vagina anda (sekali pakai). Alat ini SANGAT MUDAH & SANGAT MURAH dibandingkan dengan kita pergi ke klinik jumpa doktor dan berfungsi untuk mengetahui / mendeteksi kondisi organ kewanitaan apakah dalam keadaan yang sihat, sedikit radang, atau mengalami radang yang parah. Memungkinkan kita untuk memeriksa kesihatan organ intim wanita.
Buat para wanita tidak perlu mahal-mahal pergi ke doktor untuk pap smear test yg sekali test harus mengeluarkan byk duit. Alat test kesihatan  vagina LEXEE, cara penggunaannya seperti alat test ph sangat mudah dipakai.
diberi 3 material ini iaitu 
a)cutton swab
b)paper strip
c)penanda level tahap kesihatan vagina
Caranya adalah ambil cotton swab lalu calitkan cecair di daerah kewanitaan, lalu sapukan kpd paper strip kemudian lihat warnanya berubah menjadi apa?dan padankan kpd penanda colour contrastive form utk mengetahui tahap manakah keadaan kesihatan vagina anda….amcam??best kn??hehehe…

Pap smear pula biasanya dilakukan untuk wanita yang sudah menikah, karena test pap smear ini memasukkan benda cukup panjang ke dalam vagina  sampai ke dalam rahim wanita. Jadi kalau bagi wanita yang belum menikah, risiko selaput dara robek adalah tinggi!!. Dengan adanya alat test LEXEE ini, Semua wanita dapat mengetahui dan menjaga kesihatan daerah kewanitaannya ….

LAGI...kelebihan LEXEE......

Baik bagi mereka :-

1) yang mengalami senggugut..kalu slalu kena senggugut, Beware!! Lame2 berkemungkinan terjadinye KETUMBUHAN..dan LEXEE membersihkan kotoran2 yang tersimpan dengan daya serapan yang TINGGI....Ia juga memulihkan senggugut serta melancarkan/membetulkan kitaran hormon

2) ketumbuhan/cyst

3) keputihan - ade yg pakai bukan warna putih tetapi coklat..lama-kelamaan pakai Pantiliner baru kurang warnanye dan akhirnye hilang dan period kembali normal..dan akhirnye tiada KEGATALAN-menghalang pembiakan fungus .

4) mengelak kanser....jika senggugut dan cyst tidak dirawat...

5) wanita dalam pantang/lepas bersalin..mengelurkan ketulan2 darah kotor..

6) bagi mereka2 yang payah dapat zuriat...(hormon kurang stabil).Insya'Allah
7) me'NYAH' bau yang 'kurang enak'...dlm kereta, peti sejuk, almari kasut, dalam kasut dan mana2 tempat yg diperlukan...

dan byk lagi.....

FUNGSI INFRA RED dalam lexee

- infrared berfungsi untuk membentuk sejenis haba semulajadi yg membantu untuk mengembangkan saluran darah. semasa haid, proses ini dapat membantu mencairkan ketulan darah yg biasanya ketulan2 darah ini akan menyebabkan saluran darah di uterus tersumbat di mana kesannya ialah senggugut..sakit pinggang dll yg dialami semasa kedatangan haid.

haba yang dihasilkan oleh infrared ni akan diserap ke dlm herba2 yg terkandung utk mencairkan darah yg berketul dan tersumbat, dan mencuci bersih saluran darah. dengan perjalanan haid yg lancar...dapat menyembuhkan sakit2 yg mudah datang kepada kaum wanita...

Ionised pula

- berfungsi menstabilkan kembali hormon2 dan mengitar semula oksigen di dalam darah dan badan kita untuk membuatkan kita sentiasa rasa segar, nyaman, tenang dan selesa semasa haid.

Keistimewaan ~ BAUAN JASMINE ataupun bunga melur

Bunga JASMINE ni rupa-rupanya ada fungsi tersendiri yang lain. Daripada kajian yg penah
di buat, bau JASMINE (bunga melur) dapat membangkitkan rasa ghairah.
...yang ini bagus dan sesuai utk yg berumahtangga .

Boleh mengeratkan hubungan suami isteri!!
malah menyegarkan, mententeramkan emosi & kesakitan senggugut serta menghapuskan bau yang kurang menyenangkan.

*TOLONG BACA!!! Dan SEBARKAN kpd kawan2 kita dan orang ramai..!!
Saya sebagai seorang muslim, adalah menjadi tanggungjawab saya untuk menyampaikan fakta wanita berisiko tinggi abad ke 21. Adakah anda sedar bahawa bahaya tuala wanita yang selama ini anda gunakan? Banyak artikel yang menyatakan bahawa tuala wanita mengandungi dioksin yang amat merbahaya kerana ia 120 kali ganda lebih kuat daripada arsenik.utk lebih mengetahui lebih lanjut bleh baca post saya yg seblom ini….tentang bahayanya kain tuala wanita biasa!!
Saya amat terkejut kerana selama ini saya tidak tahu mengenai perkara ini. Oleh yang demikian, saya wajib menyampaikan kepada anda semua. Dioksin adalah berpunca daripada proses pembuatan tuala wanita tersebut. Tuala wanita diperbuat daripada serbuk pulpa dan kertas buangan. Ia diproses dengan menggunakan bahan kimia untuk membuang kotoran dan memutihkannya. Bahan kimia tersebut tidak hilang malah ia meresap ke dalam tubuh badan manusia apabila digunakan. 

Bahaya dioksin itu kerana ia adalah punca masalah setiap wanita sakit selama ini. Adakah anda senggugut ketika datang haid? Ini adalah contoh yang terdekat bahawa kesan dioksin telah masuk ke dalam rahim. Ini kerana, senggugut yang selama ini mereka rasakan biasa adalah sakit yang luar biasa sebenarnya. Sekiranya anda tidak merawatnya, maka banyak perkara lain yang akan timbul menjelang usia anda 40an. Ini kerana, usia inilah anda berisiko tinggi untuk kena sakit kanser payu dara, kanser servik, fabroid, endrometrosis, dan sebagainya.
 

Adakah anda mahu perkara ini terjadi kepada anda? Menurut doctor terkemuka Dr.Philip M.Terno menyatakan bahawa “Faraj menyerap apa-apa sahaja dan bila-bila masa sahaja. Apabila anda memasukkan bahan kimia ke dalam faraj, bahan tersebut akan berada di dalam salur darah setengah jam kemudian” Adakah anda sedar selama ini tentang perkara ini? Saya yakin ramai diantara kita masih tidak tahu mengenai perkara ini dan ada yang tahu tetapi tidak membuat apa-apa tindakan. Saya hairan mengapa banyak kajian yang telah dilakukan membuktikan bahawa terdapat bahan kimia dioksin yang merbahaya di dalam tuala wanita ini tetapi tidak ada apa tindakkan yang dilakukan oleh pihak kerajaan dan juga pihak pengguna itu sendiri. Oleh yang demikian, saya harap perkara ini boleh diubahkan. Bagaimana cara untuk mengubahnya? Kita perlulah berubah kepada bahan lain yang lebih selamat selain tuala wanita yang berasaskan kertas. Ini kerana riwayat nabi dalam pesanan 101 kepada wanita anda menyebut gunalah kapas untuk mencuci darah apabila datang bulan. Oleh yang demikian, anda perlulah merubahnya agar kehidupan lebih sihat.
 


Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

No comments:

Post a Comment

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki