Truly Follower

FB's Follower

Serba Sedikit Tentang PAD LEXEE


Salam, ambil masa 5minit untuk baca yang Lyn cuba nak share tentang PAD LEXEE yang Lyn kecoh-kecohkan di Twitter, BBM, Facebook, Whatsapp . Tidak rugi membaca dan mengetahui serba sedikit tentang PAD LEXEE ini . Sesiapa yang berminat boleh call Lyn utk demo . :) 


Pad Lexee gunakan Teknologi Nano Infrared dan Ionized dgn wangian Jasmin . 
Produk Lexee hasil kombinasi penyelidikan teknologi canggih & herba tradisional.

Teknologi canggih menggabungkan nano infrared jauh (cahaya kuasa). Kuasa magnetik yg dihasilkan daripada getaran serentak molekul-molekul mikro yg menghasilkan kesan menyahjangkitan,mengelakkan bau, mengaktifkan sel-sel,menggalakkan peredaran darah&kadar metabolisme, mengimbangkan asid dlm bdn, mencegah penyakit uterus&ovari serta mengurangkan kesakitan semasa haid . 

Infrared ini juga mengeluarkan sejenis haba semula jadi yg membantu utk mengembangkan saluran darah semasa haid, proses ini dapat membantu MENCAIRKAN KETULAN DARAH yg biasanya ketulan-ketulan darah ini akan menyebabkan saluran darah di uterus tersumbat dimana kesannya ialah senggugut, sakit pinggang dan sebagainya . Ion-ion negatif adalah kuasa yg diperlukan oleh bdn manusia utk fungsi penapisan darah, menyelaraskan sistem saraf otonomi, mengaktifkan sel-sel dan meningkatkan daya tahan badan.

Ia juga berfungsi sebagai mengitar semula oksigen di dalam darah dan keseluruhan anggota badan. Oleh itu, ia dapat meningkatkan kesegaran, nyaman, tenang dan selesa ketika haid . Ciri-ciri utama Tuala wanita Herbal LEXEE :-

1) Mampu merawat hampir semua masalah utama wanita( telah disebut diatas tadi)

2) Kuasa penyerapan sehingga/bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sampai 27 kali ganda drp biasa, jadi bagi sesiapa yg selalu bocor, jangan khuwatir menggunakan LEXEE. Biasanya wanita yang sedang haid / datang bulan harus mengganti pad setiap 2 jam dan disitu kita byk menggunakan pad utk setengah hari(3-4 keping pad),tapi bagi LEXEE pula,anda jgn risau,bleh tahan selama 12 JAM!! Hanya menggunakan 1 keping sahaja dlm masa stgah hari!! Jadi dengan menggunakan LEXEE, anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN penggunaan 1 @ 2 keping sehari !!
LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapnya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negetif  yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif. 

3) 7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red
Ion-ion Negetif (ionized)
Pudina 
Bunga Melor (JASMINE )
Minyak Kayu Putih 
Aktinolit (Actinolite) 
Hydroxycamphane

4) Pemulihan penyakit-mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah bausir, jangkitan kuman usus, merawat senggugut, keputihan dan mengimbangi haid dn byk lagi !!

5) Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE terbuat dari aluminium foil, jadi boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad2 lain yg belum digunakan. Sangat cantik design luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria  walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai.

6) Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.. 
Alat test ini untuk memeriksa tahap kesihatan vagina anda (sekali pakai). Alat ini SANGAT MUDAH & SANGAT MURAH dibandingkan dengan kita pergi ke klinik jumpa doktor dan berfungsi untuk mengetahui / mendeteksi kondisi organ kewanitaan apakah dalam keadaan yang sihat, sedikit radang, atau mengalami radang yang parah. Memungkinkan kita untuk memeriksa kesihatan organ intim wanita.

Buat para wanita tidak perlu mahal-mahal pergi ke doktor untuk pap smear test yg sekali test harus mengeluarkan byk duit. Alat test kesihatan  vagina LEXEE, cara penggunaannya seperti alat test ph sangat mudah dipakai.
diberi 3 material ini iaitu 
a)cutton swab
b)paper strip
c)penanda level tahap kesihatan vagina
Caranya adalah ambil cotton swab lalu calitkan cecair di daerah kewanitaan, lalu sapukan kpd paper strip kemudian lihat warnanya berubah menjadi apa?dan padankan kpd penanda colour contrastive form utk mengetahui tahap manakah keadaan kesihatan vagina anda….amcam??best kn??hehehe…

Pap smear pula biasanya dilakukan untuk wanita yang sudah menikah, karena test pap smear ini memasukkan benda cukup panjang ke dalam vagina  sampai ke dalam rahim wanita. Jadi kalau bagi wanita yang belum menikah, risiko selaput dara robek adalah tinggi!!. Dengan adanya alat test LEXEE ini, Semua wanita dapat mengetahui dan menjaga kesihatan daerah kewanitaannya ….
LAGI...kelebihan LEXEE......

Baik bagi mereka :-

1) yang mengalami senggugut..kalu slalu kena senggugut, Beware!! Lame2 berkemungkinan terjadinye KETUMBUHAN..dan LEXEE membersihkan kotoran2 yang tersimpan dengan daya serapan yang TINGGI....Ia juga memulihkan senggugut serta melancarkan/membetulkan kitaran hormon

2) ketumbuhan/cyst

3) keputihan - ade yg pakai bukan warna putih tetapi coklat..lama-kelamaan pakai Pantiliner baru kurang warnanye dan akhirnye hilang dan period kembali normal..dan akhirnye tiada KEGATALAN-menghalang pembiakan fungus .

4) mengelak kanser....jika senggugut dan cyst tidak dirawat...

5) wanita dalam pantang/lepas bersalin..mengelurkan ketulan2 darah kotor..

6) bagi mereka2 yang payah dapat zuriat...(hormon kurang stabil).Insya'Allah
7) me'NYAH' bau yang 'kurang enak'...dlm kereta, peti sejuk, almari kasut, dalam kasut dan mana2 tempat yg diperlukan...

dan byk lagi.....

FUNGSI INFRA RED dalam lexee

- infrared berfungsi untuk membentuk sejenis haba semulajadi yg membantu untuk mengembangkan saluran darah. semasa haid, proses ini dapat membantu mencairkan ketulan darah yg biasanya ketulan2 darah ini akan menyebabkan saluran darah di uterus tersumbat di mana kesannya ialah senggugut..sakit pinggang dll yg dialami semasa kedatangan haid.

haba yang dihasilkan oleh infrared ni akan diserap ke dlm herba2 yg terkandung utk mencairkan darah yg berketul dan tersumbat, dan mencuci bersih saluran darah. dengan perjalanan haid yg lancar...dapat menyembuhkan sakit2 yg mudah datang kepada kaum wanita...

Ionised pula

- berfungsi menstabilkan kembali hormon2 dan mengitar semula oksigen di dalam darah dan badan kita untuk membuatkan kita sentiasa rasa segar, nyaman, tenang dan selesa semasa haid.

Keistimewaan ~ BAUAN JASMINE ataupun bunga melur

Bunga JASMINE ni rupa-rupanya ada fungsi tersendiri yang lain. Daripada kajian yg penah
di buat, bau JASMINE (bunga melur) dapat membangkitkan rasa ghairah.
...yang ini bagus dan sesuai utk yg berumahtangga .

Boleh mengeratkan hubungan suami isteri!!
malah menyegarkan, mententeramkan emosi & kesakitan senggugut serta menghapuskan bau yang kurang menyenangkan.Harap dengan sedikit info ini, Lyn dah dapat membantu anda menukarkan pad biasa kepada PAD LEXEE . :) Untuk kesihatan sendiri dan kita tidak rugi apa-apa . 


DAPATKAN PAKEJ PROMOSI RM390
ANDA AKAN MENDAPAT 30 BUNGKUS PAD
STARTER KIT & PAKEJ KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
HARGA MEMBER YANG LAGI MURAH KEPADA REPEAT SELL

HUBUNGI SEKARANG UNTUK DEMO :
LYN 017-8776982 / 0122615104

Thanks for your reading,please leave your feedback or comments

1 comment:

Segala yang tercatat tercotot di atas ini adalah HAKMILIK Lyn Marzuki